Philip Thomas - novi predsjedatelj Cannes Lionsa

Ascential plc najavljuje Philipa Thomasa kao novog predsjedatelja Cannes Lions

Ascential plc., matično društvo Cannes Lionsa najavljuje da će Philip Thomas, predsjednik Uprave Ascential Eventsa, preuzeti dodatnu ulogu predsjedatelja Cannes Lionsom kada Terry Savage napusti tu poziciju nakon ovogodišnjeg festivala u lipnju. Prije svoje trenutne uloge u Ascential's Events, bio je predsjednik Uprave Cannes Lions-a i njezinih pridruženih festivala deset godina.

"Philip je očigledan izbor za ovu ulogu, jer je vodio Cannes Lions prema velikom uspjehu kao izvršni direktor od 2006 do 2016", rekao je Ascential plc. Predsjednik Uprave Duncan Painter. "Njegovo poznavanje branda i globalne kreativne industrije je neusporedivo. Naravno, nastavit će sa svojom ulogom predsjednika Ascential Eventsa, vodeći čitav portfelj brandova. "

Philip Thomas je komentirao: "Moja uloga predsjedatelja bit će podrška direktoru Joséu Papa i njegovom timu u strateškom razvoju Cannes Lionsa i njihovih povezanih festivala, savjetujući ih u vođenju i upravljanju poslovanjem. Uloga kreativnosti za rast i za promjenu nikada nije bila toliko kritična, a Cannes Lions postoji kako bi pomogao ljudima i tvrtkama da postanu kreativniji. Drago mi je što mogu pomoći Joséu i njegovu timu u ovoj misiji. "

Jose Papa komentirao je: "Cannes Lions doživljavaju uzbudljiv transformacijski period i imamo privilegiju da imamo Philipova znanja i vizije. Njegov angažman će osigurati nastavak guranja neograničenih granica kreativnosti koja pokreće poslovanje i promjene u svijetu. "

Petra Novosel Balaško
Foto: Dani komunikacija

Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.