Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Ljeto stiže

'Tihi' treninzi od 15 minuta za savršeno oblikovanu stražnjicu: Osmislila ih je omiljena domaća trenerica

"Žena bez filtera i milosti s najboljim treninzima“, tako opisuju Suzanu oni koji godinama vježbaju s njom, a njene klijentice dobile su laskavi epitet 'hrvatskih Victoria's Secret anđelica'

IMG_9022.JPG
Budi najbolja verzija sebe.

U dva tjedna ćete osjetiti promjenu, u četiri vidjeti, a u osam čuti.

Tako glasi jednadžba za sve vježbače, no dio njih odustane već na početku zbog često neugodnog izlaska iz 'zone komfora'. No ako s vama dvoranu dijeli jedna od najpopularnijih i najinspirativnijih domaćih trenerica Suzana Štimac, poznatija kao Suzana Moj Trener, brza transformacija je zajamčena, a dosljednost postaje vaše drugo ime.

Njenu neiscrpnu energiju, te poslovnu i životnu filozofiju brzo su prepoznale mnoge dame - influencerice, manekenke, pjevačice, doktorice i menadžerice, ali i muškarci, koji na treninge dolaze već od 6 ujutro.

Image

Nova gošća 'Ženske strane s Marijom Pajić' je fitness trenerica i samohrana majka Suzana Štimac

Upravo je ova predana poslovna žena i majka dvije kćeri začetnica ranojutarnjih treninga na domaćoj fitness sceni, te je vrlo jasna u svojim prioritetima: izgovori i kompromisi ne postoje, odustajanje nije opcija, a redovita fizička aktivnost pridonosi sveukupnoj psihičkoj stabilnosti i sreći.

shimmer fallback

I njene društvene mreže koje prati upečatljiva crno-bijela estetika, svakodnevna su doza brutalne, ženske iskrenosti o usponima i padovima, te samodiscipline za sve kojima je potrebna. Suzana tako nije 'samo' trenerica, već i veliki motivator, posvećeni psiholog i odana prijateljica koja će vam brisati znoj i suze u najtežim danima, te neće dati da 'padnete'.

„Žena bez filtera i milosti s najboljim treninzima“, tako opisuju Suzanu oni koji godinama vježbaju s njom, a njene klijentice dobile su laskavi epitet 'hrvatskih Victoria's Secret anđelica'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Unatoč tome što je njena dvorana bazirana u Zagrebu, omiljena trenerica s vojskom obožavatelja pronašla je način kako da i drugi dijelovi Hrvatske vježbaju s njom, ali i svi fitness entuzijasti van granica Lijepe naše.

Njen novi, upravo lansiran online izazov fokusiran je na najveću 'boljku' brojnih žena - stražnjicu, a sastoji se od 15 izazovnih treninga po 15 minuta s najučinkovitijim vježbama bez skakanja i rekvizita. To znači da ih možete odraditi bilo gdje i bilo kada, a da pritom nećete smetati ukućanima i susjedima.

shimmer fallback

U cijenu Booty Challenge-a koji je uspješno testiran na Suzaninim vjernim vježbačicama, uključen je i jelovnik od 1500 kalorija uz koji ćete brže doći do željenih rezultata, kreiran za zaposlene žene kako bi im se olakšala svakodnevica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Riječ je o zdravoj i izbalansiranoj prehrani s jednostavnim namirnicama uz naglasak na količinu proteina, ugljikohidrata i masti. Cijena izazova i menija je 20 eura, a prijaviti se možete na smtonline.hr. Nakon uplate su treninzi dostupni 30 dana, no trenirate kad god želite.

I ne zaboravite – mali napredak svakog dana dovodi do velikih rezultata.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.