Budi najbolja verzija sebe.

Donesite odluku – ''Volim trčanje''

Društvo športske rekreacije Aktivan život osmislilo plan uz pomoć kojega ćete već ovog proljeća zavoljeti trčanje

Budi najbolja verzija sebe.

S dolaskom toplijeg vremena svi mi donosimo odluke o tome kako ćemo se upisati na fitness ili u teretanu, kako ćemo napokon skinuti višak kilograma i na plaži zasjati u kupaćem kostimu... Donijeti odluku je jednostavno, ali pridržavati je se – i nije baš tako lako. Što ako postoji jednostavniji i ljepši način da se riješite tih kilograma, ali i da uživate u prirodi, poboljšate svoje zdravlje i oslobodite se stresa?

Jednostavniji i bolji način zove se „Volim trčanje“! Sigurno ste odmah pomislili: ali ja ga ne volim i ne da mi se i nemam tenisice i tako dalje...  Zato je Društvo športske rekreacije Aktivan život (www.aktivan-zivot.hr) osmislilo plan uz pomoć kojega ćete već ovog proljeća zavoljeti trčanje -  jednostavnu, svima dostupnu i za svakoga prikladnu aktivnost.

Prednosti i blagodati trčanja toliko su brojne da ih je gotovo nemoguće navesti na jednom mjestu, no većina pojedinaca o njima, nažalost, nije dovoljno informirana. Stoga smo vas o trčanju odlučili najprije dobro informirati; učinit ćemo to kroz seriju od pet predavanja pod nazivom ''Kretanjem do zdravlja'' (www.utrke.net/kretanjem-do-zdravlja/) koja će naši ugledni stručnjaci od kraja svibnja do sredine lipnja održati u prostorijama Planinarskog društva „Zagreb-Matica“ (Frane Petrića 4/II kat, Zagreb). Jednom tjedno dođite na predavanje i saznajte zašto je kretanje važno za očuvanje zdravlja, zašto se baviti upravo trčanjem te koja vam je oprema za to potrebna. Poslušajte savjete o tome kako spriječiti ozljede i osmisliti kvalitetan trening, a uz to se i pravilno hraniti. Ukoliko se već bavite trčanjem, sigurni smo da će vam ova predavanja pomoći da usavršite svoje znanje i tehniku.

Nakon što probudimo vaš interes, i počnete lagano trčkarati nasipom ili po nekom brežuljku u susjedstvu, nudimo vam izvrsnu priliku da testirate svoju volju i želju za trčanjem – kros utrku ''Volim trčanje'' (www.utrke.net/volim-trcanje/), koja će se održati 25. lipnja na savskom nasipu u Zagrebu. Bez obzira na to koji rezultat postigli, sigurni smo da ćete na kraju reći: Volim trčanje!

Procjenjuje se da je u Zagrebu 100.000 radno aktivnih pojedinaca koji se nedovoljno bave sportom. Ne dopustite da i Vi budete dio te statistike. Posjetite hrvatski portal o trčanju www.utrke.net.

Pokrovitelji održavanja predavanja i utrke su Gradski ured za zdravstvo Grada Zagreba te tvrtke ADIDAS Croatia i Podravka.

Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.