Budi najbolja verzija sebe.
Lijepe zrele godine

Ako ti je više od 60, učini život čarobnim uz ovih nekoliko trikova

Vrlo često malene stvari čine razliku. Želiš li poboljšati kvalitetu svog života, pročitaj savjete stručnjaka, temeljene na znanstvenim dokazima

Ako se bojiš starenja i teško ti je prihvatiti da si ušla u sedmo desetljeće života, ne brini. Nisi jedina. Godine sa sobom nose mudrost, ali i potenciraju strahove i nameću one nove. Ovisno o tome koliko ti je mašta kreativna.

Mozak je u stanju izmisliti nevjerojatne stvari i svakakve mu gluposti padaju na pamet. Većina strahova koje ti servira nikada se ne ostvare. Štoviše, spadaju u sferu SF-a, a želiš li nešto takvog žanra, pogledaj film. Realnost popravi s nekoliko sitnih promjena koje savjetuju stručnjaci.

Američko istraživanje, koje prenosi portal Eat This, Not That, a koje je istraživalo kvalitetu života osoba starijih od 60 godina, pokazalo je da 67 posto ispitanika svoj život ocjenjuje vrlo zadovoljavajućim i smatraju se sretnima, dok ih deset posto nije uopće zadovoljno, štoviše drže da je njihov život katastrofa.

Budi najbolja verzija sebe.

Deset posto nije malena brojka. Ako misliš da bi se i ti mogla svrstati u taj postotak, ne očajavaj. Imamo vrlo praktične, provjerene i ekonomične savjete koji će ti pomoći da podigneš kvalitetu života i ponovno osjetiš zadovoljstvo i sreću koje si osjećala nekada.

1/6
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.