Budi najbolja verzija sebe.
Za bolji početak

Nedjeljom napravi ove stvari za manje stresan radni tjedan

Želiš li da ti ponedjeljci budu manje stresni, u nedjelju u svoju rutinu uvrsti ove korisne navike

Vikendi uvijek prolete u trenu, a mi se u ponedjeljak ujutro osjećamo kao da predaha nije ni bilo. Novi radni tjedan uvijek donosi nove početke, ali i nove obaveze pa je ponedjeljak mnogima vrlo stresan i naporan. Sigurno si i sama barem jednom osjetila onaj grč u želucu koji se javlja nedjeljom navečer kada znaš da je pred tobom novi radni tjedan.

Ubrzani tempo života, mnoštvo zadataka i odgovornosti te neumorno balansiranje između privatnih i poslovnih obaveza stres čine neizbježnim, no dobra je vijest da postoje određene navike koje baš svatko može uvrstiti u svoju rutinu, a uz koju će ti novi radni tjedan biti puno lakši i produktivniji.

Umjesto da cijeli vikend ljenčariš, nedjeljno popodne iskoristi kako bi se pripremila za nadolazeći radni tjedan. Naime, upravo način na koji provodimo nedjelju može utjecati na to kako će nam izgledati radni tjedan pred nama.

Budi najbolja verzija sebe.

U nastavku ti otkrivamo 6 odličnih navika koje bi u nedjelju trebala uvrsititi u svoju rutinu želiš li da ti ponedjeljak bude manje stresan.

1/7
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.