Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Blogovi

OkrznutaOkrznuta ili oštećena? Očito jesam! Imam sve, a za nečim strepim. Osjećaj da mi nešto treba, da se dokažem, a nemam što dokazati. Jesmo li, većina, kao djeca ostećeni, neki okrznuti pa se lakše nose sami sa sobom!??? Djeca?!!! Upijaju sve....rastu i kad narastu postanu bića koja je okolina pravila i oštetila. Svjesna sam svega. Kao dijete bila željna i ljubavi i materijalnog...i sad kad imam...opet tražim....a zašto. ..zašto tražim??? I ljubav sam tražila. Uvijek od krivih. I sad kad je imam...nije dosta...zašto????? I pogađate kud to vodi. ..vodi do osobe koju želiš a ona tebe ne želi. ..a zašto ju želim...pa zato jer me ne želi....Znam sve i čudim se sama sebi. Sve znam...Ali emocije koje nikada nisu bile zadovoljne, nikad i neće, jer se nedostatak ljubavi ne može nadoknaditi!! Nikada!  I nije to ljubav što osjećam već potreba da negdje pripadam,, negdje gdje je lijepo i sigurno! Mjesto, zagrljaj, koji nikad neću naći, a moram ga sama svojoj djeci dati!
Komentari
anna-herman
  • 4.4.2020 22:11:03
  • Bodova: 56207
  • Prijavi
Oprost. To je ono što ti treba.

Vratiš se mislima u daleku prošlost - sabrano, u samoći i tišini. Svi smo mi u ranom djetinjstvu (neki čak i prije rođenja, u trbuhu), kako kažeš "oštećeni". Ali kako rastemo, tako sazrijevamo i kao zreli ljudi moramo biti u mogućnosti sami sebi pogledati u oči i vremenom zacijeliti ta oštećenja.

Oprostiti svima koji nam nisu znali ili mogli dati onoliko ljubavi koliko nam je bilo potrebno i oprostiti sebi zbog krivih odabira.

Ono mjesto koje tražiš, gdje je lijepo i sigurno nalazi se u tebi. Kad ga nađeš, onda ćeš ga moći dijeliti dalje. Sretno u potrazi! :)
tikica-
  • 4.4.2020 13:11:36
  • Bodova: 41024
  • Prijavi
Ne znam da li želiš baš zato tu osobu jer ona tebe ne želi.To bi značilo,da se ustvari bojiš bliskosti i ljubavi. Da li je razlog što si bila povrijeđena,pa se tako štitiš? Ako je,daj si vremena da rane zacijele. Svi mi trebamo ljubav,pravu ljubav,da se osjećamo voljeno i željeno. Sretno!