Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Blogovi

Koliko puta ćeš sebe pogaziti da bi drugi bili sretni?Koliko puta u životu ste bili povrijeđeni od strane ljudi do kojih vam je stalo? 
Koliko puta u životu ste sami sebe zanemarili da bi drugi bili sretni?

U kojem periodu života shvatite da jedina osoba do koje bi vam trebalo stati, o kojoj bi najviše trebali brinuti i jedina osoba koju nikad, ali nikad, ne biste trebali zanemariti ste upravo vi sami? 

Koliko puta, u svega par rečenica izgovorenih od strane osobe do koje vam je stalo, shvatite da se nikome za ništa ne trebate dokazivati. 

Jel te osobe, nakon određenih izgovorenih riječi, shvate da su vas povrijedili? Jel shvate koliku štetu mogu nanijeti riječi? 

Poslovica ˝Šutnja je zlato˝ nije bezveze. Nekad je bolje prešutjeti neke stvari nego povrijediti druge. Nažalost, neki to ne shvaćaju i nije ih briga za tuđe osjećaje. 

Srećom nismo svi isti, ali i baš zato što nismo svi isti, trebamo paziti. 
Nitko ne zna s kojim unutarnjim demonima se netko bori. Bori se sam sa sobom i u sebi. Ne želi da bilo tko zna njegovu bol i sve njegove borbe. 

Nekad je možda bolje tako, a možda i ne. 

Život je rat i mir. Na nama je da odlučimo hoćemo li svaku borbu u tom ratu završiti kao pobjednici i hoćemo li u miru uživati u borbi koju smo pobijedili. Borbu sa samim sobom, najtežom borbom. 

 
Komentari
tikica-
  • 10.5.2020 15:51:23
  • Bodova: 41020
  • Prijavi
Slažem se sunshine,samo sam iznijela svoje viđenje u vezi toga.
sunshine07
  • 10.5.2020 13:07:57
  • Bodova: 15603
  • Prijavi
Istina, slažem se tikica za sve napisano.
Ali za šutnja je zlato sam više mislila na to da je bolje nekad zašutjeti i ne povrijediti nekog, a ne šutiti i ne pričati s osobom iz njoj nepoznatog razloga.
tikica-
  • 4.5.2020 10:48:51
  • Bodova: 41020
  • Prijavi
Istina,Šutnja je zlato,ali ne uvijek.To može značiti i da ta osoba nije vrijedna odgovora niti tvoje pažnje.Upravo boli kad osoba do koje ti je stalo šuti od tebe a još k tome ne znaš ni razlog.