Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Tjedni horoskop

Tjedna astro prognoza: Tko bi se to mogao zaljubiti?

Tjedni horoskop od 15 do 21. veljače kaže kako će najviše sreće imati Blizanci, Rakovi i Vage

pexels-rodnae-productions-6806735.jpg
Foto: Pexels
Budi najbolja verzija sebe.

Valentinovo je iza nas, no i dalje smo u mjesecu ljubavi. Najkraći mjesec 2021. godine nekome će donijeti probleme, a nekome sreću. Pročitaj kakav te tjedan čeka i što kažu zvijezde.

OVAN

LJUBAV: Premda emotivno nećeš osjećati ono ispunjenje koje si očekivala, pozitivan stav donosit će neke ljubavne bodove. Partner će to cijeniti i razumjeti vašu privremenu nezainteresiranost za ljubav. Budite strpljivi i taktični.

KARIJERA: Ključ uspjeha u poslu ovih dana nalazi se u suradnji i prihvaćanju ponekog kompromisa. Ne tjeraj po svom jer glavni riječ zasad vode drugi. Budite otvoreni i kooperativni, pa će sve krenuti u dobrom pravcu.

ZDRAVLJE&SAVJET: Eliminirajte frustracije kroz gimnastiku.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

BIK

LJUBAV: Neke od vas mučit će čežnje. Mislit će da je ljubav daleko od njih. Ipak, ona je zapravo bliže nego što im se čini, samo što se trenutačno ne pokazuje. Budite mirni, strpljivi, uporni. Ako si u vezi, ne forsirajte izražavanje emocija pod svaku cijenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

KARIJERA: Trud će biti nagrađen,a ti ćeš dobiti na cijeni. Ponekad ćeš imati osjećaj da te previše ističu. Skromnost i neka vrsta stidljivosti koji dolaze od vas bit će primjer drugima. Radit ćete predano i bez puno pitanja.

ZDRAVLJE&SAVJET: Maske kad tad padnu.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

BLIZANCI

LJUBAV: energičnost i poduzetnost u ljubavnom životu ponekad će graničiti s ludošću. Nisu isključene ni male ljubomore, ali s većim intenzitetom. No kako dođe, tako će i proći. Potrebno je malo više samokontrole da bi bila sretnija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

KARIJERA: Pogledaj bolje oko sebe i naći ćeš mnogo onih koji bi željeli surađivati s tobom. Potrebno je bolje se povezati i osmisliti učinkovitiji organizacijski plan. Kad to napraviš, preostaje ti samo da isto slijedite. Ti to možeš.

ZDRAVLJE&SAVJET: Analiziraj svoje sposobnosti.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 5

RAK

LJUBAV: Ljubav ćeš nalaziti na svakom koraku i u svakom danu. Neće biti potrebno ništa posebno da je ostvariš. Ovaj mir će vas zbunjivati, jer voliš provokacije. Ipak, većina će biti zadovoljna i  s najmanjom sitnicom koju će rado dijeliti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

KARIJERA: Ne navaljuj sa svojim idejama jer premda su se neka vrata malo otvorila, još nije vrijeme da kreneš u akciju. Radi u tišini i prema pravilima igre. Strpljivo čekaj svojih pet minuta. One će doći. Potražite vedre ljude.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne čini ništa na silu.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

LAV

LJUBAV: Ovih dana vjerojatno će mnogi od vas početi pretjerivati u hednozmu ili obratno, u asketizmu. Ili ćeš svaki tren željeti biti s voljenom osobom, ili ćeš težiti potpunoj samoći. Sjeti se pravila zlatne sredine i nađi ravnotežu.

KARIJERA: Zaposleni u uslužnim djelatnostima vjerojatno će morati raditi prekovremeno. I ostali će dosta raditi, te neće imati vremena ni za razmišljanje, ni za sagledavanje svoje pozicije. Uglavnom, većina stoji dobro jer imaju dosta posla.

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne zaboravi na redovan odmor.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

DJEVICA

LJUBAV: Bit ćete sigurni u svoje osjećaje i bez obzira na vanjske okolnosti, nećete dati da vas ništa skrene s ljubavnog puta. Osvajat ćete s velikim samopouzdanjem, a oni u vezama poticat će partnera na pozitivan stav.

KARIJERA: Na poslu ćeš imati mnogo zanimljivih sadržaja. Povezivanje s mladim suradnicima također će biti naglašeno. Pripremat ćeš i nove, bolje uvjete rada.

ZDRAVLJE&SAVJET: Svjesna si vlastite ekspanzije. Razvijaš se.

OCJENA: LJ 5, K 5, Z  4

VAGA

LJUBAV: Nećeš popustiti pred trivijalnostima ili tračevima. Ti znaš što tražiš i toga ćeš ćes se i držati. Pokazat će se da ste bila u pravu. Ona osoba koju sad osvojiš znat će da su vaše namjere ozbiljne. Stoga ćete se zbližiti samo s onima koji isto to očekuju.

KARIJERA: Kad se čini da su sve lađe potonule, vi ste onaj koji uvjerava sve druge oko sebe da nisu. To ćeš ovih dana i pokazati i dokazati. Drži se onog što ste zamislili i provedi to u djelo bez skretanja s puta. Ideje su odlične i donijet će rezultate.

ZDRAVLJE&SAVJET: Surađuj s drugima.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5

ŠKORPION

LJUBAV: Možda si očekivala nešto drugo od onog što živiš i osjećaš, no to je samo privremena i prolazna zbrka s kojom se trebaš suočiti na vješt način. Još uvijek imaš dovoljno energije da sve dovedeš u red. Uz malo takta, uspjet ćeš.

KARIJERA: Bit će dana kad ćeš se zateći u iskušenju samodopadnosti. Samoprocjena treba biti realna i zrela. U svakom potezu zrcali se ono što nosiš u sebi. Stoga je bolje prepustiti drugima da govore o tvom radu. Tako će sve biti uverljivije.

ZDRAVLJE&SAVJET: Bavi se finim sportovima.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5

STRIJELAC

LJUBAV: Oslobodi se prevelikih ljubavnih očekivanja, jer vam pozicija planeta u tom smislu donosi manje atrakcija i poneku provokaciju. Zato budi mudra i staložena koliko god možeš. Ako vas partner povrijedi, ne uzimaj to previše k srcu. Proći će.

KARIJERA: Poslovni interes polako se preusmjerava na istraživanja. Ono što so postigla, tu je, ali sad na dnevni red dolaze neke neispitane ili skrivene stvari. Neki će pokušati doseći svoje snove na sasvim originalan način.

ZDRAVLJE&SAVJET: Opuštat će te umjetnički sadržaji.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4

JARAC

LJUBAV: Izazovna pozicija ljubavnih planeta u odnosu na tvoj znaku učinit će ove dane zahtjevnim za ljubav. Mnogi će prepoznati svoj ideal koji su tražili ili će ga tražiti po pravim kriterijima. U svakom slučaju, nećeš biti potpuno zadovoljna.

KARIJERA: Iako će vaši suradnici pokazivati određenu naklonost prema vama, teško ćete nalaziti zajednički jezik. Problem je u tome što obje strane žele dominirati, a u zajedničkom poslovanju to ne prolazi. Shvatite gdje vam je mjesto i tako se ponašajte.

ZDRAVLJE&SAVJET: Bavite se sportom. On vas otvara.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4

VODENJAK

LJUBAV: Osobni odnosi postepeno će se poboljšavati, ali ne toliko koliko možda očekuješ. Bit ćeš opuštenija i sretnija što je tako. Sve ono što te mučilo nekako će olabaviti, pa će vam se činiti kao da ničega nije ni bilo.

KARIJERA: Svoj poslovni interes polako ćeš prebacivati na proširivanje znanja, bilo u smislu novih sadržaja, bilo kroz suradnju s ljudima iz struke. Sad će se ostvariti neki zakonski temelji da možete zavrtjeti nešto u tom pravcu. Radi što više.

ZDRAVLJE&SAVJET: Nemoj žuriti.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

RIBE

LJUBAV: Vjerojatno ti jednako važno biti kako organizirati zajednički život, ali i to kako se dobro zabaviti. Neki će tješiti voljenu osobu i uveseljavati je eliminirajući tako njene probleme.

KARIJERA: Zaigranost i vještina ophođenja s drugima bit će glavne osobine koje ćeš pokazivati na radnom mjestu. Ovisno o vrsti posla, ili će vas tražiti ili prokazivati kao neozbiljnog. Uglavnom, drži se svoje profesije i onog što ona traži.

ZDRAVLJE&SAVJET: Neki će krenuti na dijetu.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.