Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Astro ljestvica

'Ti se ljubiš na tako dobar način': Znakovi koji znaju sve tajne dobrog poljupca

Poljubac je trenutak zajedništva dva zaljubljena bića i iz njega se može puno toga 'iščitati'. Evo koji se znakovi najbolje ljube (a koji baš i ne)

Astro vodič: Oni se najbolje ljube
Budi najbolja verzija sebe.

Nema ništa ljepše od dobrog poljupca, zar ne? To je vjerojatno najintimnija stvar koja se događa između ljubavnika. Trenutak u kojem se spajaju dva zaljubljena bića. No, astrologija kaže da neki znakovi puno bolje znaju tajnu dobrog i zavodljivog poljupca.

Image

Strastvene i zavodljive: Najbolje ljubavnice prema horoskopuTekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

1. Ovan

Ovan se dobro ljubi jer se želi dobro ljubiti. Oni žele u svemu biti najbolji što će to ih natjerati da se još više trude. Kada Ovan ljubi, on ljubi najljepše jer u poljupcima daje svoje srce i dušu.

2. Bik

Doista strastveni znak, Bik uživa u umijeću ljubljenja jednako kao i u vođenju ljubavi. Očekuj duge predigre jer se u tom pogledu voli davati. Rođeni su da se ljube. Jednostavno im to dolazi prirodno. Njegovi poljupci će te oduševiti, a njega uzbuditi. 

3. Rak

Zavodljiva priroda Raka toliko je dražesna i topla da mu je gotovo nemoguće odoljeti. Vidjet ćeš kada se počnete ljubiti! Poljubiti Raka iskustvo je koje mijenja život jer oni u poljupcu pokazuju čistu ljubav. Ima nešto u vezi poljupca i ovog čarobnog znaka, a s vremenom će biti sve bolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

4. Lav

Kod Lava se svodi na to da impresionira svojom sposobnošću. No, u areni ljubavi i strasti ovaj znak će pokazati svoje umijeće. Lav se ljubi s namjerom i on ćete oduševiti. On je jedan od znakova koji se najljepše ljubi u zodijaku.

5. Škorpion

Škorpion je jako poseban, on se s jedne strane ne voli ljubiti, ali će to činiti strastveno jer je to izazov za svaku ljubavnu vezu. Škorpion je strastven u svojim poljupcima jer želi zadržati glas da je strastvena osoba.

6. Strijelac

Ako se želiš ljubiti s osobom koja je slobodnog duha i nije ju briga što misliš o izvedbi, onda je to Strijelac. Partnerica će doživjeti potpuno drugu vrstu poljupca. Budući da on ne pokušava impresionirati nego se ljubi zbog čistog zadovoljstva, poljubac će biti pravi užitak!

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.