Svi imamo osobine koje iritiraju druge, pa čak i najbolje prijatelje. Evo što kaže astrologija

Kad su u pitanju iritantne osobine ili navike, nijedna osoba nije iznimka

Bez obzira koliko volimo svoje prijatelje, svaki od njih ima neku iritantnu osobinu, naviku koja te strahovito živcira i nešto zbog čega ti se uvijek diže kosa na glavi. Oni isto mogu reći i za nas. Kad su u pitanju iritantne osobine ili navike, nijedna osoba nije iznimka. 


Ipak, u dobru i zlu vrijedi i za najbolje prijatelje, zar ne? Uostalom, sve dok loše stvari ne prednjače nad dobrima, nema razloga za brigu. 

Ross Quiet Down GIF from Silent GIFsIpak, zašto se ponašamo na način na koji se ponašamo? Astrologija, kao i uvijek, ima objašnjenje za sve, pa tako i za naše iritantno ponašanje prema prijateljima. Ako ništa drugo, barem ti može pomoći s razumijevanjem negativnih aspekata tvojih, ali i osobina tvojih prijatelja. 

OVAN

Iako je Ovan izuzetno odan prijatelj, oni su prirodni vođe, a vođe trebaju sljedbenike. Oni su skloni samoinicijativnosti i impulzivnosti, pa se jako trude braniti tijekom bilo kakve rasprave, čak i ako griješe. Trebaš biti nevjerojatno strpljiva da bi se nosila s temperamentom Ovna.

Annoyed Quiet GIF from Annoyed GIFs

BIK

Bik je pouzdan, ali često osuđujući prijatelj. Ali na tipičan Bikov način, previše su tvrdoglavi da priznaju da su učinili nešto loše ako im kažeš da su povrijedili tvoje osjećaje. Bik također može biti posesivan, čak i s prijateljima, pa budi oprezna kada na tvoje druge prijatelje baci ljubomorno oko.

Why Would IBe Jealous Asking GIF from Whywouldibejealous GIFs

BLIZANCI

Energični, a površni, Blizanci su jedan od najponosnijih znakova. Uzbudljivi su prijatelji jer se u njihovim životima uvijek događa nešto novo što ti apsolutno trebaju reći. Međutim, zbog njih se ponekad možeš osjećati jako loše, posebno kad pokušavaju umanjiti tvoja postignuća s vlastitima koja su, naravno, bolja.

Mine Was Better Lucille Bluth GIF from Minewasbetter GIFs

RAK

Odan i brižan, Rak je prijatelj koji će ti dati komplimente, saslušati tvoje nedaće i ohrabriti te u teškim trenucima. Ali ponekad te može prigušiti svojom brigom, čineći da se osjećaš kao da imaš roditelja, a ne prijatelja. Iako im je toliko stalo do njihovih prijatelja, oni također imaju tajnu želju da se o njima jednako brine. Ali nikad ti to ne bi sami priznali, to moraš shvatiti sama. 

You Are Not My Mother Mad GIF from Youarenotmymother GIFs

LAV

Lavovi su iznenađujuće vrlo odani i ohrabrujući prijatelji. Međutim, oni imaju ogroman ego i imaju tendenciju da sve kontroliraju. Da bi izbjegla ljutnju Lava, kao prijatelj neprestano im moraš davati komplimente i obasipati ih pažnjom kako bi mogli uživati u tome.

Caroline Cameron Sportsnet GIF from Carolinecameron GIFs

DJEVICA

Analitična Djevica uvijek sve promatra i možemo je slobodno opisati kao onu osobu u društvu koja 'uvijek sve zna' (ili barem tako misli). Djevice su pedantne i stroge s rasporedima i stvarima koje koje uvijek trebaju biti na svom mjestu, a ako ne poštuješ jedno od toga, neće biti zadovoljne s tobom. S Djevicama nikad ne smiješ zaboraviti da je ili po njihovom ili nikako i to može biti strahovito iritantno

My Way Is The Best Way GIF from Keepingupwiththekardashians GIFs

VAGA

Iako su Vage sklone diplomaciji i gostoljubivosti, imaju i ispraznu i površnu stranu. Vage imaju vrlo velika očekivanja za sve, uključujući i svoje prijatelje. Ako ne ispuniš ta očekivanja, postaju izbezumljene. Međutim, poput Raka, one obično ne razgovaraju o tome, više vole da to sama shvatiš...

Im Too Hard On Everybody Expect ALot GIF from Imtoohardoneverybody GIFs

ŠKORPION

Najnepovjerljiviji od svih znakova, potrebno je puno da bi se steklo prijateljstvo Škorpiona. Iako su odani prijatelji, još uvijek osjećaju skepticizam prema ljudima koji su im bliski, pa pažljivo koračaj oko svog prijatelja Škorpiona. Ako sumnjaju u izdaju, oni mogu manipulirati tobom dok ne priznaš nešto što vjerojatno nisi ni učinila. Oni poprilično kontroliraju svako prijateljstvo i to je jako iritantno ponekad.

Oprah Squinting GIF from Oprah GIFs

STRIJELAC

Najslobodniji od svih znakova, Strijelac se može emocionalno odvojiti od svojih prijatelja. Stoga će uvijek reći točno ono što misli i neće osjećati grižnju savjesti ako to našteti njihovom prijatelju. Za razliku od Ovna i Bika, oni se nemaju potrebe braniti, jer čvrsto vjeruju u svoje mišljenje. Kao prijatelj Strijelca, moraš zapamtiti da oni trče kroz život isključivo svojim ritmom i vremenom, često s manje ili nimalo obzira prema drugima, uključujući i one najbliže.

Idc House GIF from Idc GIFs

JARAC

Iako je vjeran prijatelj, Jarac ima tendenciju biti ponosan i najneovisniji je od svih znakova. Bez obzira na to koliko su brižni prema svojim prijateljima, oni i dalje drže određeni zrak autoriteta. Ne gledaju s odobrenjem na druga gledišta, pa nema svrhe svađati se s Jarcem - oni jednostavno neće popustiti. Poput Strijelca, ne osjećaju potrebu braniti svoje postupke i mišljenja.

Your Opinion Doesnt Matter GIF from Youropinion GIFs

VODENJAK

Iako je teško pronaći otrovnog prijatelja Vodenjaka, ali oni mogu biti jako tvrdoglavi. Zbog svog buntovnog ponašanja mogu se emocionalno odvojiti od svojih prijatelja. Neće te prisiliti da radiš nešto što ne želiš, ali ako su uzrujani zbog nečega, neće ti nikad reći, što može biti vrlo frustrirajuće.

Kevin Hart Pissed GIF from Kevinhart GIFs

RIBE

Ribe su najpasivnije od svih znakova, ali s tajnom agresivnom stranom. Ribe su detaljni promatrači i mogu jako brzo shvatiti što živcira ljude oko njih. Budući da su i nevjerojatno osjetljive i osjećajne, ali ti neće reći, teško je dokučiti zašto se Ribe ponašaju onako kako se ponašaju.

Ru Pauls Drag Race Drag Queen GIF from Rupaulsdragrace GIFs

Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.