Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Zapisano u zvijezdama

Što kažu zvijezde: Astro prognoza od 21. do 27. prosinca 2020

Ovaj tjedan zvijezde se smiješe Jarcu, Djevici i Ribama

profimedia-0143445338.jpg
Budi najbolja verzija sebe.

Saznaj što te čeka na ljubavnom planu, čekaju li te promjene u karijeri i kako će položaj planeta utjecati na tvoj znak ovaj tjedan.

Možda je ovo tjedan u kojem te čekaju brojna lijepa iznenađenja i sve će biti baš kako treba. A možda ti ovaj tjedan zvijezde nisu baš naklonjene, ali bez brige - to se stalno mijenja.

U nastavku pročitaj što su ovaj tjedan zvijezde 'spremile' za koji horoskopski znak:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

OVAN

LJUBAV: Ako je dosad bilo prazinina u ljubavi, ovih dana dočekat ćeš bolje prilike. Baš tako će se polako i postepeno tvoj privatni život poboljšavati, a onda će se i osmijeh polako vraćati na tvoje lice. Nemoj ništa forsirati i sve će biti dobro.

KARIJERA: Najradije bi se povukla u kući i radila nešto iz vlastite kuhinje ili sobe. Neke će ove utjecaje iskoristiti za prave kućne radove, pa će kad im završi radno vrijeme poći s posla kući gdje će se pretvarati u prave majstore. Ono na poslu bit će u drugom planu.

ZDRAVLJE&SAVJET: Idi ranije na spavanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

BIK

LJUBAV: U tvojim osobnim odnosima vladat će ležernost i opuštenost. Mnogi parovi uživat će bez pritiska da se nekamo mora izaći ili nešto nekom dokazati. Bit će i onih koje će biti skloniji povlačenju i skrivanju emocija. Ne analiziraj previše.

KARIJERA: Sjeti se samo koliko si postigla u prošlosti, a najviše zato da motiviraš samu sebe za budućnost. Kad ti nude nešto veliko, a ti posumnjaš da to nije moguće ili da to ne možeš, sama sebi zatvaraš put.

ZDRAVLJE&SAVJET: Razgibaj se u prirodi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 5

BLIZANCI

LJUBAV: Vjerojatno ćeš se osjećati tupo i nezainteresirano za neka značajnija ljubavna poduzimanja. Rezultat je to zasićenja svakodnevicom i potrebe za akcijom koje nema. One koje su u duljim vezama neka održavaju solidan status quo.

KARIJERA: Pred tobom su nešto zahtjevniji poslovni dani u kojim će se odgovornosti povećati, a s njima idu i kontrole poslovanja. Zato budi spremna na sve, sjeti se svega onog što si postigla i s punim pravom se prezentiraj.

ZDRAVLJE&SAVJET: Osiguraj si više odmora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4

RAK

LJUBAV: Sadržaji zabava i brojnost izlazaka bit će rijetko viđeni i doživljeni kao kod tebe ovih dana. Netko će te iritirati, ali se nećeš dati isprovocirati. Sjetit ćeš se onih malih pažnji koje ljudima znače. Posebno prema tebi dragoj osobi.

KARIJERA: Surađivat ćeš se svima oko sebe i to vrlo učinkovito. Mnoge će oči biti uprte u tebe i od tebe će se puno očekivati. Neke će povući poteze koji će imati utjecaja na sve s kojima rade. Učinit će to temeljito, pa ni rezultati neće izostati.

ZDRAVLJE&SAVJET: Humorom pobijedi brige.

OCJENA: LJ 5, K 5, Z 4

LAV

LJUBAV: Pozitivno ozračje, tvoja otvorenost i spremnost da izraziš ono što osjećaš, te naklonost druge strane, učinit će ti ove dane ugodnim. One koje još traže srodnu dušu lako će se približiti svakoj osobi suprotnog spola. Bit će zanimljivo.

KARIJERA: Na radnom mjestu događaju se sve značajnije stvari, a poslovi dobivaju na kreativnosti. To je nešto što ti naprosto obožavaš, pa ćeš se poslu predati bez zadrške i bez ikakve rezerve. Izgarat ćeš, a ni rezultati neće izostati.

ZDRAVLJE&SAVJET: Odmaraj se po potrebi.

OCJENA: LJ 5, K 5, Z 4

DJEVICA

LJUBAV: Tvoji poznanici ili prijatelji pozivat će te na intimna druženja, a baš preko njih mogla bi sresti osobu koja će te zaintrigirati. Zato prihvati njihove pozive i budi otvorena za ljubav. One u vezama bit će opuštene i bezbrižne.

KARIJERA: Na dnevni red dolaze zaostaci. Bit će i onih koje će definitivno privesti kraju jednu fazu svog rada. Nova očekivanja su na pomolu, ali za njihovo ostvarivanje trebat će postaviti i nove temelje. Sada ćeš utvrđivati nova mjerila poslovanja.

ZDRAVLJE&SAVJET: Idi u prirodu. Šetaj.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5

VAGA

LJUBAV: Većinu idućih dana ti ćeš se potruditi ispunjavati svoja ili nečija ljubavna očekivanja. Drugi dio tjedna donosi uživanje na tiši način, ali i dalje ćeš biti zadovoljna. Možda ćeš samo smanjiti izlaske.

KARIJERA: Ostvarila si ciljeve iznad svih očekivanja i sad osjećaš potrebu za odmorom ili bar predahom. Tko može, neka putuje. Tko radi, vjerojatno će i dalje raditi revno, a neke će mijenjati kolegu, pa će raditi za dvoje. Izdržat ćeš uz osmijeh i šale.

ZDRAVLJE&SAVJET: Potrebno ti je više sna.

OCJENA: LJ 5, K 5, Z 4

ŠKORPION

LJUBAV: Svako malo dolazit ćeš u iskušenje da se posvađaš, da prigovaraš ili da kritiziraš drugu stranu. Moguće je i obratno, da drugi kritiziraju tebe. Tek uz više humora i samokontrole stvari mogu krenuti na bolje. Potrudi se.

KARIJERA: Najradije bi pokazala što znaš, ali osjećaš da nije još vrijeme za pokazati sve adute. U pravu si. Neke stvari doći će bolje do izažaja ako pričekaš još samo malo. Zato ih zasad ostavi skrivenim, pa makar otrpila i poneku frustraciju.

ZDRAVLJE&SAVJET: Pred tobom je zanimljiv put.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5

STRIJELAC

LJUBAV: Vjerojatno još nećeš doseći ono čemu težiš u ljubavi, ali se barem nemoj boriti s nečim što nema smisla. Razluči tko je tko, ali ne reagiraj pod svaku cijenu. Tek kasnije imat ćeš razloga da pokažeš što osjećaš i priliku da to učiniš ispravno.

KARIJERA: Slušaj druge više nego sama sebe. U ovom trenutku to je tako. Ljudi oko tebe i oni s kojim poslovno surađuješ trenutačno više vide od tebe ili imaju veći utjecaj na stvari. Zato se poveži i ne pitaj previše.

ZDRAVLJE&SAVJET: Idi s povjerenjem tamo gdje ti je dobro.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

JARAC

LJUBAV: Pred tobom su dani bogati ljubavnim iskustvima koja će za tebe biti ugodna. One koje su još same neka se svakako dotjeraju i izađu među ljude jer su šanse da nađu i dožive ljubav zaista povećane. One u vezama bit će sasvim zadovoljne.

KARIJERA: Uzet ćeš stvari u svoje ruke, dati sve od sebe i napraviti veliki korak prema naprijed. Oni koje rade s tobom cijenit će tvoj trud. Neke će možda već sad dobiti i zasluženo priznanje ili barem pohvalu za ono što su postigle. Samo nastavi.

ZDRAVLJE&SAVJET: Porast će ti samopouzdanje.

OCJENA: LJ 5, K 5, Z 4

VODENJAK

LJUBAV: Sad ti se ljubav čini daleko, ali ti drugi sadržaji iz života daju snage da izdržiš samoću li distancu u osobnim odnosima. Tako će biti cijeli ovaj tjedan. Ako si još sama, nađi neki ljubavni film i maštaj. One u vezama neka budu tolerantne.

KARIJERA: Neke će biti iznenađene značajem posla koji je pred njima. Možda će se i uplašiti. Ipak, neka znaju da su svemu postavljenom dorasle. Ova prilika dobiva se rijetko i bilo bi prava šteta propustiti je. Nemoj previše analizirati. Radi.

ZDRAVLJE&SAVJET: Nesanica ili nemir.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

RIBE

LJUBAV: Uglavnom ćeš imati dobar vjetar u leđa kad se o ljubavi radi, no svako malo činit češ greške u koracima. O tebi i tvojoj sposobnosti samokontrole ovisit će u uspjeh u privatnom životu. Potrudi se i daj sve od sebe. Uspjet ćeš.

KARIJERA: Sve ćeš se više zanimati za financije ili nove sustave koji bi mogli poboljšati prihode u onom što radiš. Napravit ćeš nove planove u tom smjeru. Borit ćeš se za podršku drugih da ih provedeš u djelo ili da ih barem pokreneš. Nešto će uspjeti.

ZDRAVLJE&SAVJET: Vježbaj svaki dan.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.