Slavimo 10. jubilej: ovo su teme koje su vas najviše interesirale 2006. godini

Povodom deset godina postojanja osvrćemo se na teme koje su najviše potakle vaš interes

Drage naše mnogobrojne čitateljice, i nešto malobrojniji čitači, veliko nam je zadovoljstvo što se s vama uspješno družimo već skoro punih deset godina. Naša avantura krenula je u jesen 2006. godine i u ovo desetljeće puno toga se događalo, promijenilo, napredovalo... Pokušali smo zaviriti u tajanstven svijet najmisterioznijih i najčarobnijih bića na ovoju planeti – žena, a na tom putu popratili smo i ogroman broj tema iz područja ljubavi, zdravlja, ljepote, mode, prehrane, zabave,kućanstva i posla  koje smo smatrali da bi vas mogle zanimati. Naravno, nisu sve teme bile jednako svima zanimljive – jer mi ovdje okupljamo veoma velik broj žena različitih dobi i interesa.

Svaka godina donijela je druge teme, a ovog puta osvrnut ćemo se na sam vrh najčitanijih članaka u našoj prvoj godini postojanja, 2006.

Apsolutno najčitaniji tekst (s gotovo milijun sveukupnih klikova do sada) bio je "Rani simptomi trudnoće". Ovo je definitivno tema s kojoj se velika većina nas susrela, bilo da je bilo riječ sa sretnim iščekivanjem ili pomalo sa strepnjom. Članak je otkrio koji su to rani znakovi trudnoće s kojima se možemo susresti kao što su mučnina, pojačano osjetilo mirisa i okusa, učestalije mokrenje, napetost u grudima... A bio je popraćen i vašim mnogobrojnim komentarima s vlastitim iskustvima ili pitanjima, a komentari se na članak ostavljaju i sada desetak godina kasnije.

Članak možete pročitati OVDJE.U top pet najčitanijih članaka spada i u ono vrijeme mega-popularna UN dijeta. O ovoj dijeti, koja je u stvari 90-dnevna dijeta čije su autorice Slovenke Breda Hrobat i Mojca Poljanšek (koje smo i upoznali te donijeli i INTERVJU s njima), svi smo čitali i raspitivali se, a mnogi od nas i isprobali su ovaj režim prehrane u kojem se smije jesti sve – samo se treba pripaziti koji se dan što jede, odnosno da se ne miješaju proteini i ugljikohidrati u obrocima. Kasnije smo vam donosili i detaljnije planove prehrane u suradnji s autoricama, te se nadamo mnogima zaista i pomogli u borbi protiv viška kilograma.

Članak možete pročitati OVDJE.Kombinacija Meda i cimeta u svrhu lijeka - još je jedna tema koja je zainteresirala mnoge. Ove dvije veoma ljekovite namirnice u spoju su se pokazale kao veoma snažni borac protiv brojnih boljki koje nas muče: od obične prehlade, preko jačanja imuniteta, bolesti srca, mršavljenja, artritisa, smanjivanja kolesterola, infekcije mokraćnog mjehura i još brojnih drugih... Sve više okrećemo se prirodnim načinima liječenja, pa nije niti čudno što je već i onda ova tema bila toliko interesantna.

Članak možete pročitati OVDJE.U 2006. godini poželjele smo se osjećati i kao božice seksa pa je i članak o tajnama vođenja ljubavi bio među najčitanijima. Zapravo, kad malo bolje razmislim - koja žena se ne želi osjećati tako? Ljubav i strast neke su od najsnažnijih emocija koje nas pokreću, a vođenje ljubavi jedan od najvećih užitaka u životu. Prave majstorice pak znaju da je ključ do svega toga samopouzdanje, o čemu se više može pročitati u ovom tekstu.

Članak možete pročitati OVDJE.Ukras lijepih ruku su njegovani nokti, a to ne znači samo lakiranje već i njegu i pravilnu manikuru. U članku Njega noktiju – savjeti za prekrasne i zdrave nokte mnoge od vas saznale su kako uičniti upravo to, kao i da ljepota noktiju počinje već od prehrane.

Članak možete pročitati OVDJE.Zanimale su vas i brojne druge teme: kako se uhvatiti u koštac s dlačicama na tijelu, šminkanje za prirodan izgled, kako ubrzati metabolizam i skinuti suvišne kilograme, kako postići da vam kosa bude glatka i ravna, kako vratiti bivšeg, te što u slučaju obilne menstruacije... Bilo je tu još puno, puno toga no o tome više u narednim tjednima kada ćemo vas podsjetiti na najčitanije članke u pojedinim kategorijama dijeta i zdravlje, moda i ljepota te ljubav i zabava.

Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.