Saznaj što kažu zvijezde: Astro prognoza od 12. do 18. listopada 2020

Ovaj tjedan sreća će pratiti Strijelca, Raka i Ribu

Saznaj što te čeka na ljubavnom planu, čekaju li te promjene u karijeri i kako će položaj planeta utjecati na tvoj znak ovaj tjedan.

OVAN

LJUBAV: Pred tobom su dani dobrih, ali ne velikih ljubavnih prilika. Iskoristi ih tako da ojačaš povjerenje između tebe i partnera. Također je potrebno primjeniti samokontrolu jer ćeš povremeno reagirati kako ne treba. Razmisli o svemu.

KARIJERA: Uslijedit će podrška drugih za ono što radiš, ali uz nju će doći i potreba da se napraviš malo važna. Nema potrebe za tim. Radije samo radi, a kasnije pusti druge da te hvale. Tako će sve biti vjerojdostojnije. 

ZDRAVLJE&SAVJET: Uživaj u sportu i u životu.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 5 

BIK

LJUBAV: Neke bi mogle prolaziti iskušenje tajne erotske ljubavne veze ili svoju naklonost prema nekom skrivati jer tako određuju pravila ponašanja. U svakom slučaju, nije baš tipično za tebe. Moralne dvojbe pratit će ovakvo stanje po cijele dane.

KARIJERA: Pred tobom je sve otvoreniji put za razvoj na profesionalnom planu. Kod nekih će se to pokazati kao sve bolje povezivanje i suradnja s ljudima iz struke ili sa strancima. Bit će i onih koje će zbog posla malo i putovati.

ZDRAVLJE&SAVJET: Čuvaj svoju energiju.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4 

BLIZANCI

LJUBAV: Iskreni savjeti dobrih ljudi pomoći će ti da pregrmiš ovo tebi pomalo dosadno ljubavno razdoblje. Mnoge će posegnuti za praktičnom knjigom gdje će naći niz korisnih uputa za privatni život. Primijenit će ih tek kasnije kad budu s nekim. 

KARIJERA: Vjerojatan je krupniji materijalni dobitak koji će te osnažiti i potaknuti da još predanije radiš dalje. Cijeniš svačiji trud, ali ono što se ovaj put postiglo smatrat ćeš prije svega svojom zaslugom. Ipak, nađi načina kako nagraditi i druge oko sebe.

ZDRAVLJE&SAVJET: Nije zlato sve što sja.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4 

RAK

LJUBAV: Ovih dana pratit će te lijepe ljubavne prilike. Iskoristi to za uživanje ili da nekom izraziš ljubav. Neke će povremeno osjećati nedostatak atrakcija, pa će rado smišljati događaje koji nemaju realno uporište. Ako ti je dosadno, pomozi nekome.

KARIJERA: Dosta poslova dolazi svom kraju. Pripremaš se za inventuru ili za zatvaranje poslovnih faza. Bit će i onih koje će silom prilika otići na godišnji odmor. Neke treće će raditi od kuće i u tome će nalaziti više smisla nego u radu u tvrtki.

ZDRAVLJE&SAVJET: Nađi svaki dan pet minuta mira samo za sebe.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4 

LAV

LJUBAV: Pred tobom su dani u kojima će biti šarenih ljubavnih iskustava. One koje su još same neka se dotjeraju i izađu među ljude, ali neka tvoji kirteriji budu realni. One u vezama bit će sasvim zadovoljne ako prihvate voljenu osobu takvu kakva jest.

KARIJERA: Voliš kreativan ili umjetnički rad, ali ovih dana cijeniš prije svega poslove koji su sigurni. Stabilnost je tema o kojoj ćeš rado diskutirati s kolegama. Svoje poslovne interese usmjerivat ćeš prema spomenutom kriteriju. 

ZDRAVLJE&SAVJET: Razgibaj svoje zglobove. Prošetaj.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4

DJEVICA

LJUBAV: Svako malo dolazit ćeš u iskušenje da se posvađaš, da prigovaraš ili da kritiziraš drugu stranu. Moguće je i obratno, da drugi kritiziraju tebe. Tek uz više humora i samokontrole stvari mogu krenuti na bolje. Potrudi se.

KARIJERA: Umjetnice pred publikom, sportašice, kao i one koje rade s mladima dobit će lijepu priliku. Neke će se zbog toga zaletjeti i početi graditi kule u zraku. Mogućnost je tu, ali treba biti realna. Ostani na zemlji, jer slava je prolazna.

ZDRAVLJE&SAVJET: Bit će nemirnih snova.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4 

VAGA

LJUBAV: Tvoji privatni odnosi bit će dobri, ali nećeš imati razloga za oduševljenje. Ova monotonija ponekad će biti razbijena malim svađama ili provokacijama. Ne daj im da se razviju. Ostani mirna i čuvaj ono što imaš. I to je nešto.

KARIJERA: Uzet ćeš stvari u svoje ruke, dati sve od sebe i napraviti veliki korak prema naprijed. One koje rade s tobom cijenit će tvoj trud. Neke će možda već sad dobiti i zasluženo priznanje ili barem pohvalu za ono što su postigle. 

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne zaboravi na svakodnevne kratke stanke.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

ŠKORPION

LJUBAV: Kad si se istrenirale da ti sve bude ravno, opet se budi ljubav. Malo si iznenađena novom situacijom, ali prilagodit ćeš se. Svakome je draže biti s nekim nego sam.  Ipak, ne prigovaraj čak ni onda kad osjećaš da bi morala. 

KARIJERA: Sve ćeš se više zanimati za financije ili nove sustave koji bi mogli poboljšati prihode u onom što radiš. Izgradit ćeš nove planove u tom smislu. Borit ćeš se za podršku drugih da ih provedeš u djelo ili da ih barem pokreneš.

ZDRAVLJE&SAVJET: Vježbaj jogu svaki dan.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

STRIJELAC

LJUBAV: Idućih dana ti ćeš jednako uživati bilo sama s prijateljima, bilo udvoje s voljenom osobom. Nećeš osjećati pritisak da se pod svaku cijenu moraš zbližiti s nekim. Bit ćeš prilično indiferenetna prema svima, ali s humorom.

KARIJERA: Idućih dana posao će vjerojatno pasti u drugi plan. Razmišljat ćeš o duhovnom svijetu ili ćeš u svoj dom željeti uvesti neke novine. Na radnom mjestu ćeš funkcionirati rutinski. Odradit ćeš ono što moraš, a bit ćeš odsutna duhom.

ZDRAVLJE&SAVJET: Idi u prirodu.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4 

JARAC

LJUBAV: Vjerojatno ćeš biti nezainteresirana za neka značajnija ljubavna poduzimanja. Posljedica je to zaokupljenosti svim drugim osim privatnog života. Pazi da se voljena osoba ne osjeća zapostavljeno.

KARIJERA: Ako nešto treba mijenjati, mijenjaj. Učini to na način koji je miran i postepen. Ako te budu kritizirali, ne odgovaraj ne to, nego samo radi dalje. Važno je da imaš jasan plan i da ga dosljedno slijediš. Uspjeh je pred vratima.

ZDRAVLJE&SAVJET: Budi malo kooperativnija.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4 

VODENJAK

LJUBAV: Utjecaji ljubavnih planeta na privatni život ovih će dana biti raznoliki. Čas će ti se činiti da je moguće baš sve, a drugi čas da nije moguće ništa. Bit će potrebna dobra sposobnost prilagodbe kako bi izdržala sve ove šarene izazove.

KARIJERA: Pred tobom su nešto zahtjevniji poslovni dani u kojim će se odgovornosti povećati, a s njima idu i kontrole poslovanja. Zato budi spremna na sve, sjeti se svega onog što si dosad postigla i s punim pravom prezentiraj svoje sposobnosti. 

ZDRAVLJE&SAVJET: Osiguraj si više sna.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 5 

RIBE

LJUBAV: Tvoji privatni odnosi razvijat će se dobro. Male sumnje bit će prolaznog karaktera, pa im nemoj pridavati značaj. Objektivno, vrata nečijeg srca su ti otvorena. Ne krči sama sebi put, nego idi tamo gdje osjećaš da pripadaš.

KARIJERA: Najradije bi se povukla u svoj radni kutak i radila nešto po svom. Neke će ove utjecaje iskoristiti za nove dugoročne planove, pa će osmisliti kako unaprijediti ono što rade. Bit će tu vrlo zanimljivih ideja, ali ništa više od toga.

ZDRAVLJE&SAVJET: Idi ranije na spavanje.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4 

Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.