Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Počinje 5. izbor za Proizvode godine prema glasovima čitateljica portala Žena.hr

Izaberite najbolje proizvode i osvojite nagrade

Počinje 5. izbor za Proizvode godine prema glasovima čitateljica portala Žena.hr
Budi najbolja verzija sebe.

I ove godine sudjelujte u izboru za Proizvod godine i otkrijte nam koji su, među tisućama novih proizvoda koji se godišnje pojavljuju na tržištu, pronašli posebno mjestu u vašem domu i postali vaš omiljeni proizvod.

Danas počinje peti  izbor za Proizvode godine prema glasovima čitateljica portala Žena.hr. Među brojnim proizvodima koje možete pronaći na policama hrvatskih dućana, želja nam je prepoznati i odabrati one koji su najbolji, najinovativniji, najfunkcionalniji i najkorišteniji. Mjerilo za to bit ćete upravo vi -  čitateljice i čitatelji portala Žena.hr! Vaš će nam glas pomoći da među svim tim proizvodima odaberemo najbolje proizvode na hrvatskom tržištu u 2016. godini.

Odaberite proizvode koji su vas oduševili

Među više od 500 proizvoda podijeljenih u 27 kategorija, koji pokrivaju većinu proizvoda široke potrošnje strane i domaće proizvodnje, odaberite one koji su vama najbolji. Najzastupljenije je područje kozmetike gdje ćete među brojnim proizvodima podijeljenim u 10 kategorija sigurno naći svoje favorite. Zanimljivi noviteti pojavili su se u proteklih godinu dana u kategorijama hrane i pića te potrošačke elektronike, a pruža vam se prilika i da izaberete omiljeni kućanski aparat, idealno sredstvo za čišćenje ili pak najbolji proizvod za djecu. Tu je i kategorija zdravlje koja pokriva širok spektar proizvoda od dodataka prehrani  do paste za zube.

Proizvodi su raznovrsni, a nominirali su ih sami proizvođači. Na vama je samo da u svakoj od kategorija glasate za onaj proizvod koji vam je najdraži te kojeg najviše koristite vi i vaši ukućani.

Naravno, pri tom smo mislili i na vas. Kako bismo vas nagradili za vaš trud, za najsretnije čitateljice koje će glasati pripremili smo neke od proizvoda koji sudjeluju u izboru. Tako možete dati svoj glas za omiljeni proizvod, a možda čak i osvojiti poklon paket s njime. 

Glasanje za najbolje proizvode traje do početka siječnja 2017.g. nakon čega ćemo proglasiti pobjednike u svim kategorijama.

Koliko su kvalitetni proizvodi na našem tržištu i koji su, zapravo proizvodi koje najviše koriste i vole čitateljice portala Žena.hr?Dajte svoj glas i preporuku, i pomozite nam odabrati najbolje od najboljeg na našem tržištu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.