Pitaš se nedostaješ li mu? Evo što kaže horoskop

Saznaj što astrologija otkriva o njegovim najdublje skrivenim osjećajima

Svaka žena koja je ikad bila u vezi s bilo kojim muškarcem zna koliko teško može biti natjerati ga da prizna kako se osjeća, pogotovo kad je previše sramežljiv da prizna svoje najranjivije osjećaje. Muškarci su (većinom) uvjetovani da misle da ne mogu izraziti bilo kakve osjećaje ili će im to u velikoj mjeri oduzeti muškost...


Ako želiš znati nedostaješ li mu, imaj na umu da mu, ako je muškarac rođen pod jednim od tvrdoglavijih ili osjetljivijih horoskopskih znakova, može biti još teže priznati osjećaje za koje misli da bi ga mogli prikazati slabim.

Ne želimo generalizirati, ali mnogim muškarcima jedna od najtežih stvari je priznati kad mu nedostaješ. A sve smo se barem jednom našle u toj situaciji i znamo koliko je frustrirajuće sjediti i neprestano se pitati: "Nedostajem li mu?"

Neki su muškarci rođeni pod izražajnijim znakovima i stoga su otvoreniji i mogu slobodno priznati kako se osjećaju. Drugi izražavaju osjećaje svojim djelima. A treći čekaju da ti napraviš prvi potez prije nego što priznaju da uopće išta osjećaju.

Da bi shvatila kojoj kategoriji pripada muškarac o kojem ne možeš prestati razmišljati, nastavi čitati dalje kako bi saznala što astrologija otkriva o njegovim najdublje skrivenim osjećajima.

1/13
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.