Piknik je odličan način za siguran boravak u prirodi. Evo što možeš napraviti kako bi ga podigla na novu razinu uživanja

Bilo da se nalaziš na kontinentu ili uz more, pripremi svoju omiljenu dekicu i kreni u prirodu

Bile smo neko vrijeme zatvorene u kući i svima nam je potrebna doza prirode. Produženi vikendi mnoge će potaknuti da se upute prema šumama i livadama, a mi smo odlučile pronaći nekoliko savjeta kako boravak u prirodi najbolje iskoristiti i uživati u svakom trenutku


Male sitnice mogu napraviti veliku razliku između običnog piknika i prekrasnog iskustva za sva osjetila. Primjerice, jednom kada se smjestiš, nemoj sve stvari samo nabacati na jednu hrpu. Položi dekicu i na njoj lijepo rasporedi sve što si ponijela. Još jedna sitnica koja ti posebno može uljepšati ugođaj je cvijeće i bilje. Uberi buket cvijeća i lišća i stavi ga u čašu na dekici. Još će divnije biti ako cvijeće koje raste u tvojoj blizini lijepo miriše. Nakon piknika buket možeš ponijeti sa sobom i tako komadić prirode unijeti u svoj dom.

A ako ćeš na pikniku biti i u noćnim satima, nema ništa ljepše od svijeća i lampica koje ti osvjetljavaju noć. Ako ćeš se odlučiti za svijeće pripazi da budu dovoljno teške kako se ne bi prevrnule i slučajno napravile štetu u prirodi. 

Osim ovih sitnica, postoje i glavne stvari oko kojih se trebaš pobrinuti kada je u pitanju piknik. Kako odabrati savršeno mjesto ili što pripremiti za grickanje saznaju u nastavku. 


1/7
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.