Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

One su hrabre, snažne i temperamentne, vladajući planet im je Sunce. Saznaj sve o Lavicama

Žene rođene u ovom znaku prve će izaći na plesni podij, a bit će tu i ako treba dići transparente na prvim crtama

One su hrabre, snažne i temperamentne, vladajući planet im je Sunce. Saznaj sve o Lavicama
Budi najbolja verzija sebe.

Žena rođena u znaku Lava prava je kraljica na svaki način. Nju u horoskopu predstavlja pravi kralj životinjskog svijeta i nije to slučajno, ona je snažna i ugodno se osjeća u tome. Njezin vladajući planet je Sunce - sve je kod ove žene još više izraženo i osunčano.

Image

Lav - godišnji horoskop 23.7. 2020. – 23.7. 2021.


Iako je puno nježnija od muškarca rođenog u ovom znaku, ipak je temperamenta i treba biti oprezan s njom. Najbolje je izbjegavati poticanje nekih tema kao što su obitelj, dom i zarada jer joj je to jako važno i može izvući svoje kandže.

Lavice su živahne i pune života, a njihov entuzijazam i strastvenost mogu biti zarazni. One žele raditi divlje i zabavne stvari, a potpuno uživaju i slobodi. Riječ "sloboda" najbolje opisuje žene rođene u ovom znaku i to shvaćaju krajnje ozbiljno. Često će biti provokativne u javnosti ili na zabavi. One će biti prve na plesnom podiju. Jako su samopouzdane i ne zanima ih što drugi misle o tome, niti se žele uklopiti u većinu. Ali njihova kreativnost i veliki snovi inspirirat će ljude oko njih.


Lavica je glavna u svom životu i nitko joj neće govoriti što da radi. U nastavku pročitaj što horoskop kaže o ljubavi i seksu, poslu, ali i obiteljskom životu žena kojima je Sunce vladajući planet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Ljubavni život i seks

Lavice su tople i vesele kada se radi o izražavanju osjećaja. Seks s ovim ženama posebno je iskustvo jer tečno govore "jezik ljubavi". Vole fizički svijet i istraživat će svijet seksualnosti s neizmjernom pouzdanošću i unutarnjom snagom. Vrlo lagano preplavi partnera neposrednošću i intenzivnom prisutnošću. Jednom kada odluči da je njezin partner pravi za nju, ona će biti odana i pronaći će način da ostvari ono što želi.
  Nikada se ne srami svojih interesa i želja i ima vrlo zdrav odnos prema užicima i seksu, nema vremena za čednost. Ako je njezinom partneru pomalo neugodno, pronaći će pametne načine da ga uvjeri da je tjelesno sasvim normalan dio života. Uvažavanje tjelesnog je najbliže prirodi i duboko je povezano s njezinom životnom energijom. 

Partner nikada ne smije zaboraviti na divljenje - Lavice su žene koje obožavaju biti obožavane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Dom i obitelj

Lavica se najbolje osjeća u svom domu kada ukrasi i posljednji centimetar svog životnog prostora i istinski ga učini svojim. Trebat će joj mnogo vremena da to učini. Obični bijeli zidovi neće usrećiti ovu zaljubljenicu u boje kao što su crvena, ljubičasta i narančasta.

Bez obzira na životne okolnosti uvijek će pronaći način da svoj dom učini palačom - ručno izrađeni predmeti, puno ukrasa, ali i naglašena zlatna boja. Njen dom je njezino utočište i mora biti odraz njezinog bogatog unutarnjeg svijeta. Može biti sklona nekonvencionalnom ukusu, sve u njezinom domu bit će bogato, od boja do mirisa.

Toplo srce ove žene jako dolazi do izražaja u majčinstvu, one su uglavnom ljubazne i vrlo posvećene brizi za mlade te uvijek spremne da pruže ugodan zagrljaj. Kada je radi o disciplini tu su posebne, samo Lavica i njezin suprug mogu određivati pravila za njezinu djecu, nitko se nema pravo miješati u odgoj. Ako su joj djeca ugrožena onda se ponaša kao Lavica u prirodi. Ponekad se prema djeci može ponašati previše zaštitnički, a vrlo lako ih razmazi i želi da se njezinoj djeci divi cijeli svijet. Lavica se može jako natjecateljski ponašati među drugim mamama.

Poslovni život i novac

U divljini Lavice nabavljaju većinu hrane za svoj čopor, a mužjaci čekaju da im donesu večeru. Ova priča iz prirode vrijedi i za ovaj znak kada se radi o muškarcima i ženama. Žene Lavovi bit će rođene vođe na poslu i radit će, dok će se muškarci rođeni u ovom znaku oslanjati na karizmu i šarm bez previše radne etike i znanja.

Marljive radnice, ove dame ne odustaju od zadatka dok nije gotov. Zbog njihove kreativnosti dobro će im odgovarati poslovi u umjetnosti, a posebno kazalište. Ipak su one kraljice i vole pozornicu. Društveni aktivizam može za njih biti odlična arena jer se ne boje znaka zabranjeno, dići transparentne i vikati. Za njih su uvijek prve crte i izravne borbe kao što su umjetnost i politika. 

Kada se radi o novcima vole strastveno trošiti na sebe i ljude oko sebe čak i kada im bankovni račun to ne dopušta. Štednja im nije jača strana, ali ekstravagancija je!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.