Budi najbolja verzija sebe.

Novci im nisu jača strana: Pet znakova koji su uvijek bez kune u džepu

Minus na računu i prazan novčanik, sudeći po zvijezdama, njihova su svakodnevica

Imaš li naviku često biti švorc? Čini li ti se da bez obzira što radiš, kako upravljaš financijama i kako pokušavaš uštedjeti, na kraju mjeseca uvijek gledaš u minus na računu i gotovo prazan novčanik? Taj osjećaj vjerojatno ti je kao navika jer se toliko često događa.


Može li astrologija utjecati na to kako ljudi troše novac? Ako razmišljamo o osobnostima koje troše više nego što zarađuju, švorc horoskopski znakovi su oni kojima je uvijek jedva dovoljno da izdrže mjesec

Zatičeš li se kako kupuješ stvari koje ti zapravo nisu potrebne? Padaš li na svaku 'emotivnu' priču i posuđuješ novac koji nikada nećeš dobiti natrag? Možda ostaješ na slabo plaćenim poslovima iz osjećaja pogrešne odanosti. Razlozi su brojni.

Neki su jednostavno bolje disciplinirani sa svojim novcem, dok drugi mrze osjećaj da si ne mogu priuštiti nešto ili biti bez toga. Možda smatraš da zaslužuješ novi telefon, iako si ga zapravo ne možeš priuštiti.

Zatim, postoje oni koji su izuzetno oprezni sa svojim novcem i nemaju pojma kako je to živjeti bez kune u novčaniku nekoliko dana prije nego što dobe plaću. Živjeti od plaće do plaće može postati stvarno zamorno, ali također može biti izazovno i teško prekinuti tu naviku. Evo kojim znakovima novci definitivno nisu jača strana:

Budi najbolja verzija sebe.
1/6
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.