Mjesečni horoskop za travanj: Kraj mjeseca donosi iznenadne promjene

Vrijeme je za mjesečni horoskop za travanj 2021. Pročitaj što naš Zvjezdan kaže za svaki horoskopski znak

OVAN

Opći pregled

Prvi tjedan donosi ulazak misaonog Merkura u tvoj znak (4.), pa više komuniciraš, razmišljaš i planiraš. Marsov boravak u zoni komunikacija čini te veoma pokretljivom i umno aktivnom, a tvoj šarmantni pristup i stav veoma ti koristi u postizanju onoga što želiš. Pokazuješ strast u poslovnim poduhvatima, ali nemoj pretjerivati u ambicijama. Planove ostvaruješ s lakoćom i vrlo si uvjerljiva u nastupima. Ne treba zanemariti ni zadovoljavanje želje za senzualnim užicima i fizičkim potrebama.

Od 14., Venera u Biku donosi dobre okolnosti kad je riječ o osobnim financijama, a u timskom radu ili s prijateljima, možeš iskoristiti sve dobre prilike za postizanje ciljeva. Nemoj dopustiti da ti se ego prenapuše, jer bi mogla imati problema s pretpostavljenima. Sunce te potpuno okreće materijalnim pitanjima (od 19.), a i ulazak tvog vladara Marsa u zonu doma i obitelji nagovještava nešto burnijih zadnjih deset dana travnja; želja za sigurnošću je veća. Neki planovi mogu donijeti iznenadan zaokret kad je riječ o financijama ili imaš teškoća s prijateljima oko novca. Napet i intenzivan Pun Mjesec (27.) ove teme dovodi do kulminacije; neke planove, vjerojatno u vezi posla, morat ćeš mijenjati ili prihvatiti novu situaciju. Na ovo nemaš puno utjecaja; na primjer, možda će opet doći do postrožavanja mjera zbog korone, što te može ljutiti.

Mjesečni aspekti

Prva tri tjedna je još uvijek tvoje doba, dok Sunce prolazi kroz Ovna, zajedno s zavodljivom Venerom, pa šarmiraš na sve strane. Od 4. je i Merkur ovdje, stoga si razgovorljiva i komunikativna i sto ideja ti prolazi kroz glavu – uglavnom u vezi posla, dok kao Sherlock Holmes uočavaš svaki važan detalj koji ti može pomoći u napredovanju. Želiš što više napredovati s planovima, no ne zanemaruješ ni svoje ljubavne potrebe, jer se netko trudi upoznati te; od 5. do 7. tvoj vladar Mars se strasno druži s Venerom pa je to prilika za uzbudljive zagrljaje. Možda si zbog toga malo smušena i ne vidiš sve jasno (8.-11.); pazi na svoje prezentacije i poslovnu komunikaciju. Odlični aspekti Sunca, Venere i Merkura sa Saturnom i Jupiterom (10.-16.) pružaju ti priliku za unaprjeđenje i ostvarenje ciljeva, uz zadržavanje discipline; uloži potrebnu energiju, budi uvjerljiva, a jedino se trebaš čuvati neke ljubomore, svoje ili tuđe, na poslu, stoga malo smiri strasti.

Mladi Mjesec u Ovnu (12.) označava početak nove osobne faze, pa budi sigurna da si posijala dobro, konstruktivno sjeme i nastavi raditi. Venera prelazi u Bika (14.): ona vlada i novcem, a ovo je tvoje polje prihoda. Odlična ideja ili prezentacija (možda u timskom radu), oko 15.-19. unaprjeđuje tvoje planove ili ti i neki prijatelj pomaže. Samo i dalje moraš paziti na ego – ne sukobljavaj se bez potrebe s autoritetima (16.-17.); pazi na komunikacije i prosudbu.

Točno pri prelasku u Bika (19.), spajaju se Sunce i Merkur, stoga će posebno važne biti odluke u vezi novca. Venera se ovdje spaja s nepredvidljivim Uranom (22.-23.), a to može donijeti neočekivan priljev ili iznenadni gubitak – s Uranom se nikad ne zna. No, taj spoj često označava i iznenadni ljubavni ili seksualni kontakt, pa budi spremna na sve. Vjerojatnije je da ima veze s novcem, stoga budi oprezna ili pripravna zgrabiti neku dobru priliku. I Merkur ulazi u isti aspekt (24.) pa neka iznenadna informacija traži tvoju odluku. Merkur i Venera zajedno izazivaju Saturn (24.-25.), što znači da neki plan možda nailazi na financijsku prepreku; ovo može biti povezano s prethodnom neočekivanom situacijom.

Tvoj Mars prelazi u polje doma i obitelji (23.), pa si kod kuće ponešto napeta i nemirna. Možda radiš iz dom ili imaš neke radove, pa budi osjetljivija prema ukućanima. U vrijeme spoja Venere i Merkura (26.), pojavljuje se i Puni Mjesec (27.), baš u zoni dijeljenih financija i obaveza, stoga ćeš morati obratiti pažnju na neke otvorene stavke. Vjerojatno će jedan plan ili cilj trebati promjenu. Sve potvrđuje i spoj Sunca s Uranom (30.): budi hrabra, nađi novo rješenje, možda uz korištenje novih tehnologija ili kroz tvoju originalnu inventivnost. Većinu mjeseca te prate odlične okolnosti, a jedino na samom kraju trebaš pokazati da se znaš snaći u svakoj situaciji. Ljubavna energija ti u tome može pomoći, samo pazi da te to ne omete.

Povoljni dani: 1., 2., 5.-7., 10.-11., 11.-16., 14.-15., 15.-19., 17., 22., 26.

Izazovni dani: 8.-11., 10.-12., 16.-17., 17., 24.-25., 27.

Napomena: znate li svoj podznak, uvijek pročitajte i tu prognozu jer vam, ovisno o životnoj dobi, može više odgovarati.

2/13
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.