Mjesečni horoskop za srpanj 2020.: Mjesečeva pomrčina zahtijeva analizu uspjeha i rad na odnosima

U fokusu će biti posao i situacija u državi, ali važno je ostati pribrana i izvući najbolje što se može

OVAN

Opći pregled

Mjesečeva pomrčina (5.) je glavni ovomjesečni događaj, koji traži analizu prošlih uspjeha, rad na odnosima s osobama od autoriteta ili roditeljima. Trebaš dovršiti otvorene zadatke i prevladati strah od postignuća te naučiti upravljati ambicijama. Zbog loše opće situacije s financijama u zemlji, svi su u strahu za posao, ali važno je ostati pribran i izvući najbolje što se može.

Venera je 25. lipnja napokon završila svoj retrogradni hod, nakon čega realnije vidiš svoju novčanu situaciju, ali i onu u emocionalnim odnosima. Imali smo prilike čuti o razvodima i prekidima, što je jedna od stvari koje sam najavio. Sve čvrste veze su opstale, a one koje se nisu imale čvrste temelje u pravim vrijednostima pokazale su pukotine.

Saturn se u svom retrogradnom hodu vraća u Jarca (1.), što je znak kojim vlada, a odnosi se na karijeru, autoritete, Vladu i poslove. Ovo je vrijeme kad ćeš procjenjivati dugoročne ciljeve i analizirati jesi li se previše vezala za sadašnji koncept uspjeha, koji je sada statičan, umjesto da evoluiraš u iskustvu. Čuvaj se rigidnosti u osobnim mišljenjima i nastoj ostvariti elastičnost u pristupu.

Retrogradni Merkur je donio svoju uobičajenu količinu problema, najviše u komunikaciji kod kuće i privatnim poslovima, ali taj period završava 12. Njegov direktan hod naglašava važnost kultiviranja emocionalne inteligencije te prepoznavanje snage vlastite osjetljivosti i potrebe za odbacivanjem negativnih emocionalnih naboja povezanih s prošlim događajima.

Mjesečni aspekti

Kad je riječ o pitanjima ljubavi, Sunce će se suprotstaviti retrogradnom Jupiteru 14. Ovaj aspekt govori o unutarnjem konfliktu koji sama kreiraš, dok balansiraš između obiteljskog i profesionalnog života. Činjenica da Merkur započinje direktni hod u istom polju doma i obitelji (12.), ukazuje da ćeš imati veću mentalnu bistrinu dok postavljaš prioritete, baziranim na onom što je doista važno.  U ovoj zoni će se pojaviti i Mladi Mjesec (20.), a tada je važno da čuvaš svoju energiju i pažljivo biraš ljude u svom okolišu, naročito one koji su se nedavno pojavili u tvom životu. Ovaj događaj ukazuje i na moguće neophodne popravke u domu, istraživanja o uvjetima života te radu i brizi oko ženskih članova obitelji. Što se ljubavi tiče, ulazak Sunca u Lava (22.) ukazuje na početak posebne romanse, ako si sada slobodna. Krajem mjeseca (27.), odnos Venere i Neptuna upozorava na rizike idealiziranja odnosa; otvoriti se ljubavi ne znači odustati od svojih uvjerenja.

Što se financija tiče, općenito govoreći oni će ostati stabilni za tebe u srpnju. Iako prisutnost Urana u zoni novca može dovesti do uspona i padova, ravnoteža ekonomske situacije će uglavnom biti pozitivna. Želiš istraživati nove opcije, ali bez poduzimanja nepotrebnih rizika. Važno je izgraditi financijsku neovisnost u najkraćem mogućem vremenu. Na poslu, retrogradni Saturn se vraća u polje karijere i ukazuje na to kako preuzimaš odgovornost. Važno je svladati strah od neuspjeha i dobro procijeniti svoje vlastite talente. Jupiter i Pluton se spajaju u toj zoni, a još se tu pojavljuje i Mjesečeva pomrčina (5.). Ovo govori da prolaziš i intenzivnu unutarnju transformaciju koja traži evaluaciju profesionalnih ciljeva, mogućnosti za rast i onoga što ćeš ostaviti za sobom.

Pomrčina najavljuje kulminaciju nekog radnog projekta u profesionalnoj zoni. Također, trebaš se osloboditi iluzije kontrole i ideje da je uvijek potrebno intervenirati. Ponekad je bolja opcija čekati. Nakon ulaska Sunca u Lava (22.), naglašeni su tvoji kreativni talenti i prezentacije originalnih ideja.

Zdravstveno, i dalje si puna energije jer se u tvom znaku nalazi Mars, pa je dobro baviti se sportom te individualnim ili grupnim aktivnostima.

Povoljni dani: 1., 4., 7., 9., 10., 11., 12., 14.-15., 17., 20., 21., 22., 24.-26. Izazovni dani: 1., 5., 11., 17.-19., 22. Napomena: znate li svoj podznak, uvijek pročitajte i tu prognozu jer vam, ovisno o životnoj dobi, može više odgovarati

2/13
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.