Budi najbolja verzija sebe.

Kućni beauty tretmani pošli po krivu: Pronašle smo najsmješnije 'failove' iz karantene

Od neuspjelih pokušaja manikure do zanimljivih 'kućnih' frizura - svašta se može dogoditi kad uzmemo stvari u svoje ruke. Ovi ljudi su upravo to učinili

Postoji toliko toga čime u karanteni možeš skratiti vrijeme i zabaviti se . Možeš pročitati knjigu koju već mjesecima premještaš s police na policu, pogledati film za koji si čula da je odličan, ali nikako nisi pronašla vremena za napon sjesti i pogledati ga, a i nekoliko epizoda omiljene serije može skrartiti dan. No, tu su i razne vještine koje možeš ili naučiti ili usavršiti poput novih recepata ili jednostavno - ljenčariti u krevetu i odmarati. 

Ono što možda i nije toliko dobra ideja su kućni beauty tretmani koje dosad još nisi probala, primjerice šišanje ili neka kompliciranija manikura.


Upravo to se dogodilo ovim ljudima koji su se na društvenim mrežama pohvalili svojim karantenskim neuspjesima nakon što su svoj dom pretvorili u salon ljepote i dali sve od sebe da svom partneru podare novu frizuru, ili da si naprave kućnu manikuru.

Ovo su najsmješnije beauty katastrofe nastale za vrijeme karantene, a ako ništa drugo, bar ćeš se malo nasmijati - kao i oni. I zapamti: #ostanidoma.

Budi najbolja verzija sebe.
1/11
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.