Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Horoskop i ljubav

Želiš prosidbu iz snova? Ovi horoskopski 'frajeri' pravi su romantičari

Cijeli život zamišljaš svoje vjenčanje, štoviše do u detalje si ga razradila. Bit će glamurozno i savršeno, no prethodi mu prosidba. I nju bi isplanirala da možeš, ali nije na tebi, na njemu je

sergey-mikheev-H53P-A_396w-unsplash.jpg
Foto: Unsplash
Budi najbolja verzija sebe.

Nepopravljiva si romantičarka i sanjaš o savršenoj prosidbi, a onda i vjenčanju. Ustvari zasad sanjaš o romantičnom dečku koji će ti ispuniti snove pa pred tebe kleknuti u zalazak sunca na vidikovcu na drugom kraju svijeta jer vam je to oboma najljepše mjesto za planetu. Usudiš se zamišljati čak i oblake u obliku srca koji će se u tom trenutku nanizati na nebu. Kad bolje pogledaš, u njima čak vidiš i vas dvoje!

Image
Horoskop i seks

Vrište na sav glas: Ovi horoskopski znakovi najglasniji su u krevetu


shimmer fallback

Čvrsto na tlu stojiš samo kada plaćaš račune. Sve ostalo vrijeme ti si pola metra iznad zemlje. Ako prosidba ne bude ultra posebna, elegantna, originalna, glamurozna i Instagramična, doživjet ćeš duboko razočaranje. Naravno i preživjeti ga. No, želiš li naći dečka koji ti je sličan - čitaj romantik do kosti, traži ga među ovim znakovima. Na glasu su kao oni koji znaju napraviti prosibu iz snova i san su svake romantičarke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Rak

Rakovi su usavršili umijeće udvaranja i znaju učiniti da se njihova partnerica osjeća kao najbolja i najljepša žena na svijetu. Nevjerojatno su joj posvećeni, pažljivo je slušaju i upijaju svaku nježinu želju, ne bi li je ostvarili. Baš zbog toga, oni su sposobni napraviti prosidbu iz snova. Učinit će točno sve što treba, i više od toga, kako bi prosidba bila savršena.

shimmer fallback

Blizanci

Bliznaci su vrlo šarmantni i ljudi ih vole, a oni pak znaju kako "potjerati vodu na svoj mlin" i angažirati druge kad im trebaju. Tako da od Blizanaca možeš očekivati javnu prosidbu u kojoj će sudjelovati vaši prijatelji. Naravno, bit će razrađena do detalja jer Blizanci paze na sitnice. Ispitat će tvoje prijateljice što želiš, tražiti od njih da te dovedu na određeno mjesto, u stanju su izvesti i mini državni udar ne bi li te zadivili.

shimmer fallback

Djevica

Djevica je zemljani znak i temeljito se posvećuje svemu što radi, odnsno apsolutno sve shvaća ozbiljno. Kada odluči nekome zauvijek dati svoje srce, potrudit će se da taj trenutak bude savršen. Ukoliko ti je partner Djevica i planira prosidbu, nemoj se iznenaditi ako rezervira cijeli restoran samo za vas dvoje i unajmi svirače ili te odvede u neku egzotičnu zemlju za vikend kako bi kleknuo pred tebe točno gdje je naumio ili pak napravi nešto treće što će te oduševiti. Učint će sve samo da kažeš "da".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Škorpion

Iako ne djeluju kao romantičari, Škorpioni jako puno vremena provedu razmišljajući o tome što njihova partnerica voli, a tome će se osobito posvetiti planiraju li prosidbu. Ako ti je partner Škorpion očekuj da će te zaprositi na vrlo originalan način, u intimnom okruženju. Škorpion zazire od javnog iskazivanja osjećaja, općenito ne voli spektakle, no to nikako ne znači da njegova prosidba neće biti spektakularna.

shimmer fallback
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.