Budi najbolja verzija sebe.
Koga si ti izabrala?

Nije kuma dugme: U ovim znakovima se kriju najbolje vjenčane kume

Kuma treba biti tebi bliska osoba, najbolja prijateljica, netko tko će s tobom proživjeti svaku suzu radosnicu i znati što želiš i što ti treba bez da išta kažeš, neki znakovi su antitalenti za ovaj zadatak, ali postoje tri horoskopska znaka koji su stvoreni za vjenčanja

pexels-i̇brahim-hakkı-uçman-3342697.jpg
Foto: Pexels

Astrološki gledano, vjeruje se da postoje horoskopski znakovi koji su predodređeni da budu najbolje kume na vjenčanjima. Kuma treba biti tebi bliska osoba, najbolja prijateljica, netko tko će s tobom proživjeti svaku suzu radosnicu i znati što želiš i što ti treba bez da išta kažeš. Astrolozi smatraju da su neki znakovi predodređeni da taj posao odrade savršeno, dok su drugi potpuni antitalenti i bolje ih je izbjegavati.

Image
Zvjezdani ljubavnici

Vatreni spoj: Koji horoskopski znakovi su seksualno najkompatibilniji?

Bik nije stvoren da ispunjava tvoje želje. Kuma u znaku bika će najvjerojatnije zanemariti što ti želiš bijelo vino kao glavno piće, ako je njoj draže crno vino, bit će kako ona želi je uvjerena da je tako bolje. Bikovi neće imati previše sluha za tvoje želje i potrebe nego će raditi onako kako oni misle da je najbolje, stoga ovaj znak i nije najbolji odabir za tvoj savršeni dan. Sličan ishod bi mogao biti i s Djevicom koja će se teško opustiti i biti spontana što se od kume očekuje. Strijelac je idealan za održavanje atmosfere na djevojačkoj zabavi, ali joj planiranje nije jača strana pa i nije idealan odabir za kumu.

Za razliku od njih, ova tri horoskopska znaka držat će te kao kap vode na dlanu i biti posvećeni samo tebi i tvojim željama. Pogledaj jesi li među njima ili tvoja kuma?

Budi najbolja verzija sebe.
1/4
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.