Horoskop i prijateljstvo

'Najbolji prijatelji zauvijek': Provjeri s kojim se znakom najbolje slažeš

Neka ti astrologija otkrije s kojim si horoskopskim znakom najkompatibilnija kada je riječ o prijateljstvu

Smiješno je kako, kad razmišljamo o kompatibilnosti među horoskopskim znakovima, obično mislimo na romantične veze. Ipak, kad te veze propadnu, naši prijatelji su tu da nam pruže podršku. Vrijeme je da se usredotočimo na kompatibilnost među znakovima kada je riječ o prijateljstvu i pokažemo malo ljubavi našim pravim srodnim dušama koje su tu da pokupe komadiće kada nam netko slomi srce.

Pronaći prijatelja s kojim ćeš se najbolje slagati pomoću uvida iz astrologije jednako je važno kao i pronaći romantičnog partnera, jer prijateljstva obogaćuju naš život na načine koje čak ni istinska ljubav ne može. Svi trebamo ljude kojima se možemo obratiti radi zabave, podrške i savjeta, one koji će biti uz nas bez obzira na sve.

I iako o prijateljstvima ne razmišljamo kao o nečemu što trebamo tražiti na jednak način kao ljubav, odvojiti vrijeme za pronalaženje pravog najboljeg prijatelja važno je, a tu ti može pomoći astrologija. U nastavku saznaj koji je horoskopski znak tebi najbolji prijatelj.

Ovan

Energični Ovan treba prijatelje koji mogu držati korak s njim - Ovnovi su uvijek u pokretu i nisu od onih koji bi sjedili i razgovarali o svojim osjećajima. S Ovnom će se najbolje slagati vatreni znakovi, poput Strijelca i Lava, a Ovan i Lav posebno će se povezati zbog svoje ljubavi prema druženju i zabavi.

Bik

Bikovi znaju biti tvrdoglavi, što znači da im može biti teško steći nove prijatelje. Ipak, kad to učine, skloni su biti posesivni. Iako im najbolje odgovaraju Jarac i Djevica, Bikovi mogu puno dobiti iz prijateljstva s Rakom i Ribama. Ti znakovi vole prijateljstvo jedan na jedan i cijene Bikovu postojanost, a Rakovi dijele ideale slične Biku.

Blizanci

Kao najprilagodljiviji horoskopski znak, pronalazak prijateljstva nije nešto s čime Blizanci imaju problema. Zadržati prijatelje, s druge strane, naporan je posao za Blizance koji vole isprobavati nove stvari. Ovan i Blizanci su najbolja kombinacija, njihova beskrajna znatiželja znači da će se neprestano zabavljati zajedno, a Blizanci i Vaga još su jedan dinamičan dvojac koji se odlično slaže.

Rak

Osjetljivi Rakovi imaju vanjsku ljusku čvrstu kao stijena i teško se otvaraju kako bi otkrili svoju mekanu unutrašnjost. To znači da im treba puno podrške i ohrabrenja od prijatelja, a najbolje se snalaze kada su okruženi ljudima koji ih slušaju. Najbolje se slažu Škorpionima, Ribama i Bikovima. Rak i Ribe dijele sličnu razinu osjetljivosti i nikada ne osuđuju jedni druge zbog njihovih osjećaja, a Bik također ima razinu predanosti, povjerenja i sigurnosti kojoj Rak gravitira.

Lav

Vatreni Lavovi imaju puno prijatelja u svom životu, a oni su ti prijatelji koje zovemo kad nam treba zabava jer će uvijek prirediti predstavu. Lavovi se najbolje slaži s ostalim Lavovima, Strijelcima i Ovnovima, a kada je riječ o mirnim trenucima, Vodenjak Lavu izvrsno odgovara. Iako su potpune suprotnosti, Vodenjaci pružaju svjež uvid koji je Lavovima itekako potreban.

Djevica

Ova pažljiva, pedantna stvorenja mogu biti oprezna i pomalo osuđujuća kada je u pitanju sklapanje novih prijateljstava. Ali to je samo zato što Djevice znaju da za dobra prijateljstva treba vremena. Djevice se najbolje slažu s Bikovima, Jarčevima i Škorpionima. Bikova postojanost izvor je utjehe Djevici, dok je Jarčev pragmatizam osobina koju Djevica dijeli. Škorpioni i Djevice oprezni su i dijele sposobnost dubokog razmišljanja i analiziranja, što ih povezuje.

Vaga

Predstavljene vagom, Vage trebaju ravnotežu i nisu za dramatična prijateljstva. Vage su sjajni komunikatori i njihovi se prijatelji često oslanjaju na njih tijekom sukoba. One se najbolje slažu s Blizancima i Vodenjacima - oni vole čavrljati cijelu noć uz čašu vina, dijeleći inteligentan razgovor. Ovan također može biti dobar par, budući da ima ono što Vagi nedostaje. Asertivni Ovan može pomoći neodlučnim Vagama u donošenju odluka, dok Vaga pomaže Ovnovima da za vrijeme sukoba sagledaju obje strane.

Škorpion

Škorpioni su snažno prisutni u svojim prijateljskim skupinama. Oni su žestoki, strastveni i odani, a najbolje će se složiti s Bikom, Djevicom i Jarcem, koji pružaju stabilnost i podršku za kojom Škorpion žudi. Bik i Škorpion obojica dijele početnu tajnu koja se polako može razviti u prijateljstvo dubokih noćnih razgovora o smislu života, a vodeni znakovi, poput Riba i Raka također dobro odgovaraju Škorpionu jer s njime dijele istu snažnu intuiciju i emocionalnu dubinu.

Strijelac

Strijelcu su potrebni prijatelji koje mogu nazvati u zadnji tren i koji će odustati od svega kako bi krenuli u avanturu. Njihovi najbolji prijatelji rođeni su u znaku Lava i Ovna, jer su oni zabavni i uvijek spremni isprobati nove stvari. Iako mnogi to ne shvaćaju, Strijelac ima i ozbiljnu stranu, a za takve vrste razgovora Strijelac može dobiti veliku podršku kod Vodenjaka.

Jarac

Jarac nema vremena za nestalna prijateljstva i potrebni su mu prijatelji koji će podržati njegove ambicije, umjesto da mu odvlače pažnju. Jarčevi se najbolje slažu s ostalim Jarčevima i Djevicama, jer imaju sličan nagon i pragmatičan pristup ostvarenju svojih ciljeva i jer cijene međusobnu stabilnost u prijateljstvu. Rak je također prijatelj koji će Jarcu uvijek čuvati leđa, a to je nešto što Jarac jako poštuje.

Vodenjak

Vodenjak vjeruje u otvorenost i jednakost i u njegovim je očima svatko njegov prijatelj. Vodenjaci se dive Strijelčevom optimizmu i sposobnosti da izađu iz svoje zone udobnosti. Jednako tako, Ovan Vodenjaku pruža onu vrstu svježe energije koja je Vodenjaku potrebna da ostane motiviran. Uz njih, Vaga i Blizanci uvijek su tu da razgovaraju o onome što se događa u Vodenjakovom užurbanom umu.

Ribe

Ribe, koje simboliziraju ribe i ocean, preplavljene su osjećajima i trebaju im prijatelji koji će biti nježni prema njima i oprezni u pogledu njihove osjetljivosti. Ribe vole fizičku naklonost i prijatelj su kojem se obraćamo kada nam treba zagrljaj i ljubazni savjeti. Rak i Škorpion intuitivno prepoznaju ono što Riba misli, a da to ni ne mora reći, što ih čini njihovim najboljim prijateljima, kao i Jarac, koji ima pouzdanost kakvu Ribe trebaju. Ribe, s druge strane, mogu unijeti smirenost u Jarčev život i naučiti ih da u životu pronađu užitak.

Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.