Budi najbolja verzija sebe.
Horoskop i seks

'Let's talk about s**': Znaš li s kojim horoskopskih znakom se najbolje slažeš u krevetu?

Svaki horoskopski znak ima svoje preferencije kada je u pitanju seks, a u nastavku saznaj s kojim si astrološkim znakovima najviše seksualno kompatibilna

Ako pratiš ljubavni horoskop, vjerojatno si čitala o tome koliko svaki horoskopski znak može biti romantičan ili sramežljiv prema obvezama, no znaš li što ti koji horoskopski znak može reći kada je u pitanju seks? Kao što je svaka osoba jedinstvena, tako su i horoskopski znakovi, posebno kada je u pitanju seks. Neki znakovi uživaju u igranju uloga, dok drugi vole zadržati romantičan i nježan stil. Nekima je potrebno dugo zagrijavanje, dok su neki spremni na seks odmah.

Neki horoskopski znakovi koji su seksualne prirode poznati su po tome što su sjajni u krevetu, uključujući Škorpiona, Ovna, Lava, Vagu i Bika. A mnogi od tih istih znakova obično su pomalo otkačeni u krevetu. Također, ne može se poreći ni da postoji neosporna kemija između određenih parova, kap što su Ovan i Vodenjak, Bik i Rak, Rak i Škorpion, Blizanci i Djevica, Lav i Vaga, Jarac i Bik, i Blizanci i Vaga.

Zahvaljujući astrologiji, sada možeš otkriti i s kojim si astrološkim znakovima najviše seksualno kompatibilna, jer između nekih znakova postoji seksualna kemija koja nadilazi svaku drugu vrstu kemije. Osim gore navedenih kombinacija, koji su horoskopski znakovi međusobno najviše seksualno kompatibilni.

Budi najbolja verzija sebe.
1/13
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.