Nikad, pa ni tad

'Kad na vrbi rodi grožđe': Znakovi koji se nikad ne vraćaju bivšima

U dobru i zlu, evo pet horoskopskih znakova koji se ni u ludilu ne bi se pomirili s bivšim partnerom

Iako zvijezde neke znakove do samog kraja čine potpuno zaluđene sa svojim partnerima, bez sumnje postoji nekoliko ključnih horoskopskih znakova koji se nikad neće vratiti svojim bivšima - čak ni da im platiš.

Teško 'puštaju' stvari

Astro zlopamtila: Znakovi koji mogu oprostiti (ali nikad neće zaboraviti)

Naravno, neki su znakovi potpuno u redu s osjećajima nakon prekida. Na primjer, Vage bi mogle provoditi cijeli dan vagajući za i protiv prije nego što bi u konačnici odlučile ponovno zapaliti stari plamen. Isto tako, Bik - kojim vlada Venera i tvrdoglav je u svojoj ljubavi - bio bi spreman dati još jednom priliku starom partneru. Ali ako se pitaš vraćaju li se Jarci ili Djevice bivšem partneru, odgovor je: Nema teoretske šanse.

Ovi znakovi ne odbacuju bivše partnere jer su ogorčeni, kao što bi neki ljudi mogli pomisliti. Za njih ponavljanje povijesti jednostavno nije njihov stil. Određeni znakovi odnose žele nastaviti dalje, i za njih je povratak bivšem partneru ogroman korak unatrag. Uostalom, prekinuli su s razlogom, zar ne? Pa zašto opet riskirati? U dobru i zlu, evo pet horoskopskih znakova koji bi se pomirili s bivšim partnerom samo kad bi na vrbi rodilo grožđe.

1/6
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.