Budi najbolja verzija sebe.
Uzbudljiva 2023.

Iznenađenje! Ovi horoskopski znakovi do kraja godine bi mogli dobiti prinovu

Prinova u obitelji uvijek je uzbudljiva vijest, a tri horoskopska znaka imaju najviše šanse za trudnoću u 2023. jer planeti otvaraju nove prilike za proširenje obitelji

alicia-petresc-c3KZP4azG6g-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Živimo u zanimljivom vremenu, a astrologija može biti jedan od alata s kojima se može otkriti u kojem smjeru će se kretati događaji u svijetu i u našim životima. Astrologija može otkriti je li povoljno vrijeme za promjene, nove početke, vjenčanja ili možda preseljenje. No možda će nekad savjetovati i da se strpljivo čeka, sve ovisi o položaju planeta. Tako može pomoći i oko pitanja koje ljudi imaju vezano za obitelj. Parovi koji su osnovali obitelj često žele uljepšati svoj život potomstvom, a mnogi od njih se pitaju hoće li se u 2023. godini dogoditi trudnoća.

Image
Isplaniraj ga uz pomoć astrologije

Zvijezde predviđaju: Kako svaki horoskopski znak zamišlja vjenčanje iz snova

Prema astrologiji, položaji nekih planeta pokazuju da određeni horoskopski znakovi imaju otvoreniji put prema proširenju obitelji. Peta kuća kreativnosti predstavlja ljubav, seks i ugodu, a povezana je i s trudnoćom te može puno reći o ovom putovanju. Upravo se prema položajima planeta u odnosu na ovu kuću može reći kolike su šanse da se ostvari trudnoća u određenom razdoblju.

shimmer fallback

Astrologija za 2023. predviđa više sreće nekim znakovima, a koja tri horoskopska znaka ove godine može iznenaditi trudnoća - možeš otkriti u nastavku.

Budi najbolja verzija sebe.
1/4
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.