Budi najbolja verzija sebe.
Kome se NE smiješe zvijezde

Sezona Strijelca bit će posebno izazovna za ova tri horoskopska znaka

Unatoč činjenici da je ovo jedan od tradicionalno najoptimističnijih znakova zodijaka, nitko ne doživljava ovu energiju na potpuno isti način, zbog čega je sezona Strijelca 2021. posebno nesretna za tri horoskopska znaka

Sezona Škorpiona službeno je došla svom kraju, a hrabra i velika energija Strijelca stupila je na snagu. Kao promjenjivi vatreni znak, Strijelac je praktički sinonim za slobodu, širenje i dokazivanje.

Iako mnogi mogu rezonirati s ovom energijom na mnogo načina, postoje neki horoskopski znakovi koji će imati posebno izazovno vrijeme tijekom ovog mjeseca i sezone Strijelca. Unatoč činjenici da je ovo jedan od tradicionalno najoptimističnijih znakova zodijaka, nitko ne doživljava ovu energiju na potpuno isti način, zbog čega je sezona Strijelca 2021. posebno nesretna za tri horoskopska znaka.

Iako sezona Strijelca - koja počinje 22. studenog i završava 21. prosinca - možda nije mjesec u kojem će ovi znakovi cvjetati i napredovati, sunce će se i dalje kretati kroz važno područje svačijeg natalnog karata. Za ove pojedince, sezona Strijelca je samo razdoblje prijelaza koja ih priprema za nešto za što možda još nisu spremni. Provjeri tko treba biti posebno pažljiv tijekom sezone Strijelca, ali i na što sve treba paziti.

Budi najbolja verzija sebe.
1/4
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.