Budi najbolja verzija sebe.
Izazovna vremena

Sezona Škorpiona bit će najgora za ova tri horoskopska znaka

Sezona Škorpiona prvenstveno se vrti oko emocionalnog intenziteta - što je za neke sjajno, ali za druge baš i ne previše

profimedia-0205865236.jpg
Foto: Profimedia
Budi najbolja verzija sebe.

Postoji nešto prekrasno intenzivno u sezoni Škorpiona. Noć vještica je vrijeme u kojem možeš izraziti svoju ljubav prema 'strašnim' stvarima na način zbog kojeg te neće gledati poprijeko, a tvoji omiljeni horor filmovi konačno se vraćaju na Netflix.

Iako fiksirana odlučnost i emocionalni intenzitet sezone Škorpiona imaju tendenciju biti na lošem glasu, to te tjera da produbiš i učvrstiš veze koje si bezbrižno započela tijekom sezone Vage. Jesen je ipak započela na drugačiji način ove godine, što je predstavljalo izazov u komunikacijama jer je Merkur posljednji put ove godine bio retrogradan - ali konačno je došao do svog kraja 18. listopada.

Iako mnogi znakovi mogu odahnuti, postoje nekoliko onih koji još uvijek nisu na sigurnom, što sezonu Škorpiona 2021. čini najgorom za tri horoskopska znaka. Provjeri jesi li među njima.

Budi najbolja verzija sebe.

Ovan: Osobne granice u tvojim odnosima bit će istaknute

Veze koje si možda inicirala tijekom sezone Vage sada se stavljaju na kušnju. Kako sezona Škorpiona traje, svakako razmisli o tome koliko se osjećaš ranjivo s tom osobom. Može li joj se vjerovati? Hoće li poštivati tvoje osobne granice? Kao znak kojim vlada Mars, svoju neovisnost shvaćaš vrlo ozbiljno, a za tebe je ključno da imaš partnera koji to poštuje bez osjećaja ugroženosti. Ova sezona vjerojatno će malo opteretiti dinamiku vašeg odnosa, ali samo kako bi se osiguralo da će izdržati test vremena.

Blizanci: Tvoje svakodnevne navike i rutine zahtijevaju pažnju

Dok smo izlazili iz razigrane, prozračne sezone Vage, a tvoj vladar ljestvice, Merkur, konačno je izašao iz retrogradnosti, vjerojatno si se osjećala pomalo neraspoloženo. Sezona Škorpiona savršeno je vrijeme za postavljanje prioriteta te organizaciju i to će ti dati poticaj koji ti je potreban u pravom smjeru. Fiksna energija ove sezone potiče te da svoje nove zdrave navike i rutine izdržiš do kraja, čak i ako ti počnu biti dosadne ili gubiš interes za njih. Važno je da čvrsto shvaćaš svoje odgovornosti, ali pripazi da ne pretjeruješ. Ti si definitivno znak koji može postati previše fiksiran na ishod, stoga svakako pronađi zdravu ravnotežu koja ti odgovara.

Strijelac: Tvoje mentalno zdravlje ne smije biti ignorirano

Imala si prepun društveni kalendar tijekom posljednjih nekoliko mjeseci, ali sezona Škorpiona će tražiti da usporiš dovoljno da se odmoriš i napuniš baterije. Kako bi nastavila širiti svoju mudrost i znanje, moraš provoditi dovoljno vremena sama, vodeći računa o svojim navikama brige o sebi, bilo da je to čitanje, meditacija ili vođenje dnevnika. Iako ovo neće biti najdruštvenije doba godine za tebe, potrebno je da zaustaviš neke od svojih poslova kako bi mogla zadovoljiti svoje potrebe.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2022. Sva prava pridržana.