Budi najbolja verzija sebe.
Tajne astrologije

Strastvene i samopouzdane žene Lavice, posebne su zbog ovih pet osobina

Žene rođene u horoskopskom znaku Lava, odnosno Lavice kako ih kolokvijalno volimo zvati su iskrene, kreativne i strastvene, ali i puno više od toga

Ako si rođena između 23. srpnja i 22. kolovoza ili si okružena ženama koje su rođene u ovom horoskopskom znaku, onda znaš koliko su posebne zbog svoje snage i tvrdoglavosti. Ovo je vatreni znak i predstavlja ga lav - moćna životinja koji u sebi nosi nešto kraljevsko (nije bez razloga "kralj džungle"). Lavovi će uvijek boriti za ono u što vjeruju, ali s druge strane obožavaju se pokazati u novoj, glamuroznoj odjeći.

U svakom slučaju, oba scenarija zahtijevaju nevjerojatno samopouzdanje, a tako astrologija opisuje i žene rođene u ovom znaku. Drugim horoskopskim znakovima, Lavice mogu izgledati i pomalo zastrašujuće, ali one u sebi nose toliko divnih osobina.

Žene rođene u ovom ljetnom znaku pravo su nadahnuće za svoju okolinu jer većina ljudi želi kao one strastveno putovati kroz život, ploviti bez straha, ali i sve oko sebe ostaviti bez daha. Iako je samopouzdanje koje nose posebno i mnogi im zavide, postoje i manje pozitivne osobine koje mogu imati. Na primjer, mogu biti izuzetno lijene (odmarat će kao lav u prirodi), a i njihova tvrdoglavost može biti toliko snažna da nikada neće priznati da su učinile nešto pogrešno.

Budi najbolja verzija sebe.

Također, znaju biti izuzetno osjetljive, ali uvijek su odane ljudima koje vole. Naravno, prvo moraju dokazati da su vrijedni njihove ljubavi i pažnje jer nemaju strpljenja za svakakve ljude.

Kao i svaki horoskopski znak imaju svoje snage i slabosti. No, žene rođene u ovom znaku posebno su voljene, a zašto je tako provjeri u nastavku.

1/6
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.