Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Ljubavna nostalgija

Zapisano u horoskopu: Što BIVŠEM najviše nedostaje prema tvom horoskopskom znaku

Kada ljubavni odnos završi prirodno je da se sjećaju stvari koje su se dogodile, ali i da im neke stvari nedostaju. Možda i ti nekad razmišljaš o bivšem dečku i pitaš se što mu nedostaje iz vašeg odnosa. Astrologija ima odgovore na to pitanje

pexels-andrea-piacquadio-712413.jpg
Foto: Pexels

Kraj ljubavi često je obilježen tugom, ljutnjom i drugim negativnim osjećajima. Kada ljubav nestane i ljudi krenu odvojenim stazama potrebno je vrijeme da se odmaknu od negativnih osjećaja, a onda se često opet izrone i neke lijepe uspomene. Ljubav je nestala, ali su ostala lijepa sjećanja, a možda čak i žaljenje jer veza nije mogla opstati.

Image
S njima definitivno nije lako

Najbolji, najpametniji - najiritantniji: Ovo su najbahatiji horoskopski znakovi

Često se dogodi i da žene počnu postavljati različita pitanja o bivšem partneru: "Nedostajem li mu? Može li ga sadašnja djevojka nasmijati kao ja? Uživaju li u razgovorima kao što smo mi nekad uživali?". Puno pitanja može se pojaviti kada se razmišlja o bivšoj ljubavi.

shimmer fallback

Astrolozi kažu da se prema horoskopskom znaku može reći o čemu partner razmišlja kada mu se u mislima pojavi bivša ljubav. O čemu razmišlja tvoj bivši možeš otkriti u nastavku, samo pronađi svoj horoskopski znak.

Budi najbolja verzija sebe.
1/13
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.