Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Planet karme

Retrogradni Saturn je tu, a ovi znakovi posebno će osjetiti njegov utjecaj

Vrijeme je da preispitaš svoju svakodnevicu i da se zapitaš postoji li bolji način da se suočavaš s problemima, a kažu da je ovo planet karme, pa u tom slučaju 'ono što si učinila - možeš očekivati natrag'

nasa-2W-QWAC0mzI-unsplash.jpg
Foto: Unsplash
Budi najbolja verzija sebe.

Nadamo se da si preživjela četiri tjedna drame, ljubavnih problema, nespretnih i nesretnih okolnosti jer konačno se možeš opustiti, završio je retrogradni Merkur, ali. Uvijek postoji 'ali'. Moramo te razočarati i reći da Merkur nije jedini planet koji 'hoda unatrag'. S vremena na vrijeme svi malo polude i krenu u suprotnom smjeru.

Image
Zvjezdanova prognoza

Mjesečni horoskop za lipanj 2022.: Merkur napokon kreće u direktan hod, no stiže retrogradni Saturn

Na velika vrata stiže nam retrogradni Saturn koji bi u tvoj život trebao ući u nešto mirnijem tonu nego Merkur. Ovaj planet veza, ograničenja i obaveza kreće se retrogradno otprilike četiri mjeseca godišnje. Svoj hod unatrag započinje 5. lipnja u znaku Vodenjaka, a trajat će sve do 23. listopada.

shimmer fallback

Kada je Saturn u svojoj retro fazi, bilo bi dobro da preispitaš svoje dugoročne ciljeve i odgovornosti. Vrijeme je da preispitaš svoju svakodnevicu i da se zapitaš postoji li bolji način da se suočavaš s problemima. Kažu da je ovo planet karme, pa u tom slučaju 'ono što si učinila - možeš očekivati natrag'. Nema straha, ova retrogradna faza neće utjecati na sve isto, štoviše, njegov utjecaj najviše će osjetiti četiri horoskopska znaka. U nastavku provjeri o kome je riječ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Bik

Ovaj put retrogradni Saturn Biku ulazi u desetu kuću koja obilježava karijeru tjerajući te pritom da promišljaš kako si i na koji način postigla svoje dugoročne ciljeve i da se suprotstaviš 'status quo' stanju više nego inače. Ova borba protiv postojećeg, teško promjenjivog stanja događa se zahvaljujući Uranu koji je planet promjene, a koji se kreće kroz tvoj znak. Saturn će potaknuti tvoja razmišljanja o trenutnom životu koji vodiš, promišljat ćeš o tome jesu li temelji na kojima gradiš sebe i svoj život ispravni, treba li mijenjati životni prostor i jesu li ljudi u tvojoj blizini iskreni u svojim namjerama. Odluka je na tebi, možda se ništa ne promijeni, a možda postaviš nova pravila igre.

shimmer fallback

Lav

Retrogradni Saturn Lavovima ulazi ravno u sedmu kuću partnerskih odnosa. No, to ne znači da će u tim odnosima nastati problemi, baš suprotno. Bili oni privremeni ili stalnih, profesionalni, platonski ili seksualni ovo ti je šansa da ih očistiš od toksičnih ponašanja i misli, te shvatiš što konkretno želiš. Saturn bi te mogao navesti i na razmišljanje o svojim postupcima i obećanjima koje si dala. Mogle bi te mučiti misli o ljubavnom balansu. Pruža li ti partner jednako kao i ti njemu i obratno?

shimmer fallback

Škorpion

Retrogradni Saturn u Škorpionu pada u četvrtu kuću koja označava obiteljski život i emocionalno stanje tvojih bližnjih. Ovaj tranzit bi mogao pojačati ambiciju za razumijevanje emocionalnih stanja u kojima se nalaziš ti i tvoji članovi obitelji. Osim toga, razmišljanja bi te mogla odvesti u ozbiljnu meditaciju prema tvojim čežnjama u privatnom životu. Možda je vrijeme da shvatiš gdje se želiš skrasiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Vodenjak

Retrogradni Saturn je u tvom znaku i to u prvoj kući koja je kuća života i zato je ovaj period za tebe nevjerojatno reflektirajući. Misli bi ti mogle biti usmjerene na to kakav dojam ostavljaš kao osoba i kako se prezentiraš svijetu, te kakve to dugoročne posljedice ostavlja. Saturn će te natjerati da zaviriš duboko u sebe i sagledaš se kao cjelinu, osvijestiš tko si i što si i konačno ostvariš sve svoje snove. Znamo da si sumnjičava, ali sjeti se da retrogradno znači propitkivanje svega onoga što ti je već poznato, stoga su velike šanse da ćeš sada kada hodaš po poznatom terenu znati točno gdje skrenuti kako bi dobila ono što želiš.

shimmer fallback
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.