Budi najbolja verzija sebe.
Pomrčina Mjeseca u studenom

Pun Mjesec donosi nevjerojatne promjene za ova 4 horoskopska znaka

Pun Mjesec čeka nas upravo danas, 19. studenog, a iako ovaj lunarni događaj utječe na sve horoskopske znakove - četiri znaka čekaju toliko velike promjene da će im preokrenuti život

Ako si mislila da te je mladi Mjesec u Škorpionu doveo u šašavo raspoloženje, pripremi se za pomrčinu Mjeseca u studenom i pun Mjesec u Biku! Astronomski gledano, ovaj lunarni događaj čeka nas upravo danas, 19. studenog, a bit će to najduža djelomična pomrčina Mjeseca u stoljeću, kao i najduža djelomična pomrčina Mjeseca kojoj smo svjedočili u više od 500 godina.

Iako pomrčina nije potpuna - niti ćemo dobiti takvu sve do 2024. godine - bit će vrlo blizu jednoj. U gotovo potpunoj pomrčini Mjeseca, Zemlja se kreće između Sunca i Mjeseca, ali ovaj trio ne tvori potpuno ravnu liniju u svemiru, zbog čega će Zemljina sjena pokriti Mjesec.

Naravno, bit će to veličanstven prizor vidljiv u cijelom SAD-u, ali i u mnogim dijelovima svijeta, ali pomrčina Mjeseca 19. studenog i astrologija punog Mjeseca možda neće izgledati tako lijepo.

Budi najbolja verzija sebe.

Ako si jedan od ovih horoskopskih znakova, možda ćeš otkriti da te emocionalno značenje pomrčine Mjeseca i punog Mjeseca u studenom 2021. jako pogađa, uglavnom zato što si obično otpornija na promjene. Ovo nije razlog za paniku. Umjesto toga, to je razlog da se pripremiš i napokon počneš prakticirati brigu o sebi.

Iako pun Mjesec utječe na sve znakove u horoskopu, četiri horoskopska znaka čekaju velike promjene, toliko velike da će im promijeniti život u potpunosti.

1/5
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.