Nema milosti

Oprez! Ovi su znakovi u ljubavi najokrutniji (slomit će ti srce)

Kad govorimo o ljubavi, zvijezde otkrivaju kako ima znakova koji baš i ne vode računa o tuđim osjećajima. Zato, kad se s nekim od njih upuštaš u igru, dobro promisli o svakom potezu - inače ćeš na svojoj koži osjetiti njihove bodlje, zube i rogove

Škorpion

Narodna priča ide ovako: Škorpion je plutao na komadu drveta u nabujaloj rijeci. Kad je onuda prolazila žaba, zamolio ju je da mu pomogne, prenese ga do obale na svojim leđima i tako ga spasi. Oprezna se žaba, naravno, bojala se da će je škorpion ubosti i ubiti. No, on ju je uvjerio da je posve sigurna: "Ako te ubodem, oboje ćemo se utopiti", kazao je. Žaba je tako pristala pomoći i škorpion je skočio na njezina leđa. Negdje na pola puta, škorpion odjednom ubode žabu. Ona je vrisnula u nevjerici i pitala ga zašto je to učinio ta sada će oboje umrijeti. "Ne mogu si pomoći - takva mi je priroda", kazao je škorpion.

Eto, takav je Škorpion - kada bi se birao kralj okrutnosti, ova nimalo laskava titula bez sumnje pripala bi njemu. Ljudi rođeni u ovom znaku vješti su manipulatori, a kako bi došli do zacrtanog cilja gazit će i preko leševa ako je potrebno. Ne krasi ih empatija pa teško da ćeš od njih dobiti suosjećanje, čak i ako te povrijede - kao jadnu žabu iz basne.

Prepredena je taktika Škorpiona držati ljude u neravnoteži - jer takvi, nesigurni postaju odlične žrtve koje mogu bilo kada dokrajčiti svojim otrovnim ubodom. Ne zvuči kao partner o kakvom sanjaš, zar ne?

Budi najbolja verzija sebe.
2/6
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.