Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Zvjezdani srećkovići

Ovi horoskopski znakovi bit će najsretniji u 2023. godini. Jesi li među njima?

Zvijezde su za pet horoskopskih znakova pripremile jednu divnu godinu u kojoj će ih na svakom koraku pratiti sreća. Otkrij u nastavku smiješi li se ona i tvome znaku

pexels-juan-mendez-1536619.jpg
Foto: Pexels

Za većinu će ova nova godina 2023. biti gorko - slatka. U njoj će se izmjenjivati sretni, tužni i teški trenuci, kao što je to i inače u životu - red lijepog i red manje lijepog kako bi znala prepoznati i više cijeniti ono lijepo kada opet dođe, a hoće. No, određenim znakovima zodijaka sreća se ove godine smiješi više, no drugima. U nastavku ti otkrivamo najsretnije znakove horoskopa u 2023., ali i mjesec u kojem će ona biti na vrhuncu. Provjeri nalaziš li se i ti među ovogodišnjim zvjezdanim srećkovićima.

shimmer fallback
Image
Što ti predlažu zvijezde?

Novogodišnja odluka za svaki horoskopski znak: Tko treba upisati tečaj, a tko više spavati?

Vaga

Astrolozi smatraju da Vaga ima najbolje šanse za ljubav, sreću i uspjeh u 2023. godini. Očekuj potpuno nove mogućnosti i značajna otkrića u gotovo svakom području vašeg života. Uglavnom ćeš dostići sve svoje ciljevi te se na krilima uspjeha ohrabriti za nove podvige. Očekujte i važne životne prilagodbe, no one će ti, kažu astrolozi za britanski Express, omogućiti daljnji napredak. Također, Vage mogu očekivati značajni financijski dobitak, ali i prosperitet unutar obitelji, dodaju oni. Najsretniji mjesec za Vage u 2023. bit će listopad.

shimmer fallback
Budi najbolja verzija sebe.
1/5
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.