Budi najbolja verzija sebe.
Prikriveni 'fejkeri'

Priznali to ili ne, ovo su najveći licemjeri horoskopa

Svi smo mi ponekad dvolični, ali ovi znakovi najveći su moralni licemjeri u horoskopu

Biti moralni licemjer čini se dovoljno jednostavnim; jedini zahtjev je biti ljudsko biće, a to je ovih dana dovoljno uobičajeno, jer ljudi su - posvuda. Postavili smo svoje ideale i svoja pravila, a kako iznova i iznova ne uspijevamo, suočavajući se sa svojim razočaranjima uvijek iznova, odmah zaboravljamo ono što nam ne uspijeva i pokušavamo dostići ideal - opet! Ne učimo i to nas tjera da postanemo moralni licemjeri: jer ne učimo lekcije.

Horoskopski znakovi koji su moralni licemjeri stvaraju ideale i ne mogu ih ispuniti. Ovi ideali su upravo to: usavršeni koncepti, nedodirljivi, nepomični. Zaključani. Ne treba ti astrologiju da bi shvatila tko je od tvojih prijatelja licemjeran.

Dakle, kad ne postignemo te ideale - savršeni ljubavni život, savršen seksualni život - mislimo da smo zakazali i unosimo taj element negativnosti u sliku. Osuda prema sebi, pa mržnja prema sebi. Sve zato što nismo mogli živjeti u skladu s pravilima i propisima nekog ideala.

Budi najbolja verzija sebe.

Zbog toga sebe i druge nazivamo licemjerima. A kad osjetimo da u nekim područjima ne uspijevamo, vjerujemo da nismo bili vjerni sebi i takvu vrstu lažnog karaktera osuđujemo; znamo da smo moralni licemjeri. Budući da smo svi ponekad licemjerni, nije loše zaviriti u astrologiju kako bismo otkrili koji su znakovi najviše skloni licemjerju i dvoličnosti.

1/7
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.