Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Carpe diem!

Što kažu zvijezde: Koji ti je najsretniji dan u rujnu i što te očekuje?

Rujan donosi mnoštvo prilika koje treba iskoristiti, a to je najbolje učiniti kada su ti zvijezde potpuno naklonjene

pexels-julia-avamotive-1236678.jpg
Foto: Pexels
Budi najbolja verzija sebe.

Odnos koji imaš sa sobom uvelike određuje kakav će ti biti život i hoćeš li ili nećeš imati sreće i uspjeha u poslu, finacijama te privatno. U rujnu ovaj odnos prolazi kroz transformaciju što ti omogućuje da kažeš da prilikama za sreću.

Image
Zvjezdanova prognoza

Mjesečni horoskop za rujan 2022. : Stiže i retrogradni Merkur, a mogući su i problemi s financijama

Tranzit iz Djevice u Vagu, s Venerom koja upravlja ljubavnim životom, ali i financijama, pozitivno će utjecati na tvoj život. Neće promijeniti iznos na bankovnom računu, već ono što osjećaš prema sebi. Poboljšat ćeš sliku o samoj sebi, a to će privući obilje jer je financijsko blagostanje moguće tek onda kada počneš cijeniti samu sebe.

shimmer fallback

Tijekom rujna zvijezde će ti pomoći da shvatiš tko si zapravo, koja je tvoj istinska svrha u ovome svijetu te ti dati priliku za rast i razvoj. Što se bolje budeš osjećala, to će ti i život biti ljepši. U nastavku ti otkrivamo koji dan rujna je najsretniji za tvoj znak i što tada možeš očekivati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Ovan, subota 10. rujna

Pun Mjesec u Ribama aktivira sferu duhovnosti u tvom životu i daje ti poticaj za rad na sebi u duhovnom smislu. Što više budeš shvaćala zašto se stvari odvijaju na način na koji se odvijaju, to ćeš biti sposobnija krenuti naprijed. Iako je tvoj znak impulzivniji od ostalih vatrenih znakova, doista možeš nešto naučiti iz svega što doživiš, a ova subota ti pruža priliku upravo za to.

shimmer fallback

Bik, nedjelja 25. rujna

Mladi Mjesec u Vagi je na vrhuncu i traži od tebe da staviš zdravlje na prvo mjesto. Pritom se ne misli samo na tjelesno zdravlje, već i na mentalno i emocionalno. Neka zdravlje bude na prvom mjestu u svakoj odluci koju doneseš. Ovaj mjesec je novi početak u traženju onoga zbog čega se osjećaš najbolje. Odredi prioritete kako bi uvijek bila puna energije i psihički jaka, a današnji dan iskoristi za wellness ili neku drugu aktivnost u kojoj opuštaš um i tijelo.

shimmer fallback

Blizanci, petak 9. rujna

Pun Mjesec u Ribama za Blizance znači veliku priliku za napredovanje u karijeri. Možda postoje neke komponente zbog kojih bi trebala biti fleksibilnija u svom pristupu kako bi svemir u konačnici imao više prostora da ti pomogne da se ostvariš u najboljem smislu. Najveće prilike često se mogu propustiti zbog straha, stoga se pobrini kako bi dopustila sebi da zgrabiš sve što dobro što ti se nađe na putu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Rak, srijeda 28. rujna

Retrogradni Jupiter u Ovnu poklapa se s retrogradnim Uranom u Biku, aktivirajući ti financije ovaj tjedan. To bi za tebe moglo značiti ponovno pregovaranje o uvjetima ili čak povratak na radno mjesto nakon određenog vremenskog razdoblja. Energija se ovog tjedna prebacuje na korištenje onoga što si iskusila u prošlosti kako bi mogla stvoriti financijski bogatiju budućnost. Financije ti nisu priorite, no ne zaboravi da su one temelj stabilnosti za kojom žudiš u životu.

shimmer fallback

Lav, četvrtak 22. rujna

Sezona Vage znači da će ti tijekom rujna komunikacije biti u fokusu. Položaj ovog planeta utječe na način na koji razmišljaš te na vrste razgoovora koje vodiš. Također, pomaže ti da bolje čuješ i razumiješ druge. Ovaj dar slušanja i razumijevanja omogućit će ti da drugima komuniciraš ono što ti je zaista važno, a to će ti pak pružiti sretnu priliku koju si dugo čekala.

shimmer fallback

Djevica, četvrtak 29. rujna

Venera danas ulazi u Vagu skrećući tvoju pozornost na financije, koje su ti visoko pri vrhu životnih vrijednosti. To je ono što ti je potrebno u životu kako bi imala osjećaj da su tvoje potrebe zadovoljene. Tijekom ovog tranzita pruža ti se izvrsna prilika da bolje razmisliš o svom budžetu i napraviš nužne prilagodbe. Čineći to, zapravo šalješ drugačiju vibraciju u svemir što ti omogućuje da na kraju privučeš obilje.

shimmer fallback

Vaga, 29. rujna

Ceres, asteroid koji upravlja tvojom brigom o sebi, danas će prijeći u Djevicu, stavljajući naglasak na sferu duhovnosti i brigu o sebi koja podrazumijeva više od odlaska na jogu ili kozmetičaru. Radi se o tome kako općenito brineš o sebi, koliko si si spremna oprostiti i na koji način prihavaćaš sebe, a potom i druge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Ovo je put rasta i čini se da te krajem rujna čekaju neki veliki, prosvjetljujući trenuci koji će ti otkriti kako se brinuti o sebi na nov i dubok način.

shimmer fallback

Škorpion, subota 3. rujna

Venera danas ulazi u Djevicu skrećući ti pažnju na najbliži krug ljudi kojima si okružena. Venera nije samo "zadužena" za romantiku, već i za sve one bliske ljude čiji broj možeš birati u bilo koje doba dana ili noći. Tijekom današnjeg dana, ali i onih koji slijede, intenzivno ćeš razmišljati o odnosima koji su ti najbitniji, a time i najbliži te će ti se iskristalizirati na koga zapravo možeš uvijek računati. Možda ćeš čak i proširiti svoj krug najbližih. Međuljudski odnosi također spadaju u sferu ljubavi. Istina, ne onu romantičnu, no nerijetko puno važniju u svakodnevnom životu.

shimmer fallback

Strijelac, ponedjeljak 5. rujna

Tranzit Venere u Djevicu, u prvom tjednu rujna, odlična je prilika za napredovanje u karijeri, a ponedjeljak savršen dan za činjenje značajnih koraka. Vrijeme je da preuzmeš rizike koji će u konačnici rezultirati nagradama i napredovanjima. Bilo da se radi o novom poslu ili zaokretu u karijeri, doša je trenutak da se osloniš na svoje samopouzdanje i kreneš naprijed. Uzdaj se u se i u svoje kljuse, možeš ti to! Ova odluka ima moć promijeniti tijek tvog života pa joj se potpuno posveti, odlučiš li se za nju.

shimmer fallback

Jarac, subota 24. rujna

Energija Vage upravlja tvojom karijerom i financijama, a s obzirom da izlazak mladog Mjeseca danas, doživjet ćeš velike trenutke inspiracije te će ti se pružiti prilika da napreduješ u karijeri i razviješ svoj posao do neslućenih granica. Novac i uspjeh nisu najvažnije stvari u životu, no energija koju osjećaš, a time i zračiš, kada si zadovoljna na poslovnom planu, čini da se i u ostalim sferama života stvari kreću razvijati na bolje. Dozvoli sebi da se preporodiš na način najbolji mogući način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Vodenjak, četvrtak 29. rujna

Danas ti je prilika da poradiš na nabitnijoj vezi svog života, onoj sa samom sobom. Cerera, patuljasti planet koji upravlja upravo odnosom sa sobom, ulazi u Djevicu, što će ti pomoći da se prihvatiš i zavoliš. Dosad si fokus stavljala na intimnost koju imaš u romantičnom odnosu, no u rujnu te zvijezde traže da se usredotočiš na vezu sa sobom. Što je ona bolja to će i tebi biti bolje u svim aspektima života. Bitno je da shvatiš kako nisi ista kao nekad prije, a ni okolnosti u kojima se nalaziš. Sve se mijenja. Kad to prihvatiš, pronaći ćeš sreću.

shimmer fallback

Ribe, subota 17. rujna

Energija Blizanaca snažno će utjecati na tvoj život tijekom idućih nekoliko mejseci, odnosno sve dok traje vladavina Marsa. Danas je zadnja Mjesečeva četvrtina, što ti pomaže da otpustiš ono što moraš, kako bi se razvila do najbolje verzije sebe. Možda je vrijeme da jednostavno odustaneš od pokušaja da stvari radiš na određeni način i umjesto toga prihvatiš sve kako jest, kako bi ti moglo početi dolaziti u život ono što stvarno želiš.

shimmer fallback
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.