Budi najbolja verzija sebe.
Horoskopski znakovi i ljubav

Veliki ljubavni horoskop za ožujak: Tko se treba fokusirati na sebe, a tko će upoznati srodnu dušu?

Ožujak je tu, a iako je mjesec ljubavi iza nas, pregršt ljubavi očekuje nas i ovog mjeseca. Evo što svaki horoskopski znak može očekivati u ožujku kada je ljubav u pitanju

horoskop-ozujak.jpg
Foto: Pexels
Budi najbolja verzija sebe.

Promjena ne mora biti strašna - zapravo, to može biti itekako dobra stvar, a ožujak 2023. sa sobom nosi velike promjene kada je ljubav u pitanju. Srećom, većina ovih promjena dogodit će se tijekom promjenjive sezone Riba i sezone kardinalnog Ovna, a to znači samo jedno - sada je savršeno vrijeme za ljubav.

Jedna od prvih velikih promjena dogodit će se kada Saturn uđe u Ribe 7. ožujka. Ova će promjena potaknuti sve da se otvore prema ljubavi, ali i da se odreknu nekih loših navika. Kada Venera uđe u Bika 16. ožujka, dolazi do prilike za stabilizaciju romantičnih odnosa, a najpovoljnije vrijeme započinje kada sunce uđe u znak Ovna 20. ožujka - Ovan se ističe po svojoj hrabrosti, a sezona Ovna savršena je za poduzimanje hrabrih poteza u ime ljubavi.

S toliko kozmičkih promjena koje se događaju tijekom ožujka, ljubavi sigurno neće nedostajati, a u nastavku provjeri što svaki horoskopski znak može očekivati na polju ljubavi u ožujku 2023.

Budi najbolja verzija sebe.

Ovan

Ovnovi su samouvjereni i neće lako pokazati svoju ranjivu stranu u ljubavi. Ipak, ako si rođena u ovom horoskopskom znaku, ovog bi mjeseca mogla upoznati neku posebnu osobu koja će ti pomoći da i ta tvoja ranjiva strana izađe na vidjelo. Također, kada sunce uđe u tvoj znak 20. ožujka, osjećat ćeš se bolje i samouvjerenije nego ikad prije.

Izvor: undefined

Bik

Kada Merkur i Saturn uđu u Ribe početkom ožujka, tvoj bi ti jako dobar prijatelj mogao postati nešto puno više, ako mu daš priliku. Osim toga, osjećat ćeš se izuzetno privlačno kada Venera uđe u tvoj znak 16. ožujka, a to će privući udvarače sa svih strana. Ukratko, čeka te jako dobar mjesec kada je ljubav u pitanju.

Izvor: undefined

Blizanci

Ožujak je tvoj mjesec u kojem ništa nećeš prepustiti slučaju i bit ćeš otvorena i iskrena kada je ljubav u pitanju. Tvoj će ljubavni život jednostavno procvasti! A za vrijeme mladog Mjeseca u Ovnu, bit ćeš puno sretnija, a mogla bi i upoznati nekog posebnog.

Budi najbolja verzija sebe.
Izvor: undefined

Rak

Vrijeme je da se usredotočiš na svoju budućnost jer imaš toliko toga za učiniti, vidjeti i istražiti na svom putovanju ljubavi, a ožujak je savršeno vrijeme da se usredotočiš na svoju sljedeću veliku avanturu, s partnerom ili bez njega. A ovog bi mjeseca mogla upoznati nekog novog, i to kada ćeš se najmanje nadati.

Izvor: undefined

Lav

Vrijeme je da budeš iskrena sa svojim željama i da se usredotočiš na ono što stvarno želiš i cijeniš kada je ljubav u pitanju. Sredinom ožujka mogla bi se osjećati puno otvorenije za neke nove ljubavne pothvate, a osjećat ćeš se u puno privlačnije pa možeš očekivati više pažnje od suprotnog spola nego inače.

Izvor: undefined

Djevica

Merkur i Saturn ulaze u Ribe, a sada kada je Saturn na tvojoj strani, razmisli o tome što tražiš u partneru, braku ili vezi jer Saturn može donijeti tvoju srodnu dušu u sljedećih nekoliko mjeseci. Također, pun Mjesec u tvom znaku 7. ožujka može predstavljati kraj tvog samačkog života.

Izvor: undefined

Vaga

Sklona si prebrzom uskakanju u veze samo da ne budeš sama pa je možda vrijeme da se usredotočiš na svoj odnos sa sobom tijekom ožujka. Razmisli o tome što želiš od veze u budućnosti i budi otvorenog uma, a ono najvažnije - nemoj vršiti pritisak na sebe. Prava ljubav pojavi se onda kada se najmanje nadaš.

Izvor: undefined

Škorpion

Kada Merkur i Saturn početkom ožujka uđu u Ribe, istraži svoje romantične i seksualne želje. Ovo je razdoblje kada ćeš biti više znatiželjna u vezi sa svojim ljubavnim životom, pa te očekuje puno spojeva i jako romantična atmosfera. Sredinom mjeseca mogla bi se pojaviti odlična prilika za ljubav za sve koji su slobodni.

Izvor: undefined

Strijelac

Sve promjene koje nas čekaju ovog mjeseca pozitivno će se odraziti na tebe, a ljubav će polako, ali sigurno, postati tvoj glavni fokus kada Venera sredinom mjeseca uđe u znak Bika. Ako si u vezi, puno ćeš vremena provoditi sa svojim partnerom, a ako si solo, puno ćeš izlaziti i upoznavati nove ljude, a mogla bi se osjećati seksualnije nego inače.

Izvor: undefined

Jarac

Ako si u vezi, zbližit ćeš se sa svojim partnerom tijekom ovog mjeseca, a osim toga, ovo je izvrsno vrijeme da budeš malo ranjivija kada razgovaraš sa svojim partnerom ili simpatijom. Seks će također postati bolji sredinom mjeseca, a ako si solo, do kraja ožujka mogla bi upoznati nekog posebnog.

Izvor: undefined

Vodenjak

Kada Merkur i Saturn početkom ožujka uđu u Ribe, mogla bi se osjećati spremnije za stvaranje stabilnog ljubavnog odnosa. Razmisli o tome što tražiš u partneru i vezi. Manifestiraj izravnu, iskrenu komunikaciju sa svojim partnerom pod mladim Mjesecom u Ovnu 23. ožujka, jer bi iskrenost vašu vezu mogla podići na jednu sasvim novu razinu.

Izvor: undefined

Ribe

Ožujak je tvoj mjesec ljubavi, a bit ćeš poželjnija nego ikad prije. Ovo bi moglo biti izvrsno vrijeme za postizanje onoga što želiš u ljubavi, a krajem mjeseca, kada Mars uđe u znak Raka, upotrijebi Marsovu energiju i svoju simpatiju pozovi na spoj ili iznenadi svog partnera nečim što bi vas moglo zbližiti.

Izvor: undefined
Budi najbolja verzija sebe.