Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Horoskopski znakovi i ljubav

Veliki ljubavni horoskop za ožujak: Tko se treba fokusirati na sebe, a tko će upoznati srodnu dušu?

Ožujak je tu, a iako je mjesec ljubavi iza nas, pregršt ljubavi očekuje nas i ovog mjeseca. Evo što svaki horoskopski znak može očekivati u ožujku kada je ljubav u pitanju

horoskop-ozujak.jpg
Foto: Pexels

Promjena ne mora biti strašna - zapravo, to može biti itekako dobra stvar, a ožujak 2023. sa sobom nosi velike promjene kada je ljubav u pitanju. Srećom, većina ovih promjena dogodit će se tijekom promjenjive sezone Riba i sezone kardinalnog Ovna, a to znači samo jedno - sada je savršeno vrijeme za ljubav.

Image
Zanimljiv ožujak

Carpe diem! Najsretniji dan u ožujku za svaki horoskopski znak

Jedna od prvih velikih promjena dogodit će se kada Saturn uđe u Ribe 7. ožujka. Ova će promjena potaknuti sve da se otvore prema ljubavi, ali i da se odreknu nekih loših navika. Kada Venera uđe u Bika 16. ožujka, dolazi do prilike za stabilizaciju romantičnih odnosa, a najpovoljnije vrijeme započinje kada sunce uđe u znak Ovna 20. ožujka - Ovan se ističe po svojoj hrabrosti, a sezona Ovna savršena je za poduzimanje hrabrih poteza u ime ljubavi.

S toliko kozmičkih promjena koje se događaju tijekom ožujka, ljubavi sigurno neće nedostajati, a u nastavku provjeri što svaki horoskopski znak može očekivati na polju ljubavi u ožujku 2023.

Budi najbolja verzija sebe.
1/13
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.