Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Horoskop i ljubav

Pročitaj ga na vrijeme: Kako se svaki horoskopski znak ponaša kad se zaljubi

Svatko od nas ponaša se drugačije kada mu se neka osoba svidi i kada se zaljubi, a evo kako možeš prepoznati je li netko zaljubljen, prema njegovom horoskopskom znaku

horoskop-zaljubljeni.jpg
Foto: Unsplash

Ah, ta ljubav… Svi će se složiti da je to jedna od najljepših stvari u životu, no ponekad je najljepše (ali i najstresnije) razdoblje ono kada se tek zaljubimo i pokušavamo osvojiti osobu do koje nam je stalo. Svatko od nas u tom se trenutku ponaša drugačije - netko će "lajkati" sve njezine objave na Instagramu kako bi toj osobi dao do znanja da mu se sviđa, a netko neće razmišljati ni trenutka i odmah prijeći na stvar i poslati poruku.

Image
Tanka je granica između ljubavi i mržnje

Ovi horoskopski znakovi ne mogu pobjeći od toplo-hladnih ljubavnih odnosa

Svi smo mi drugačiji - neki su sramežljivi, neki hrabri, neki odmah prelaze na stvar, dok je drugima potrebno vrijeme i priprema. A kako se to točno svatko od nas ponaša kada se zaljubi u nekoga može nam otkriti horoskopski znak u kojem smo rođeni. Naime, vatreni znakovi imaju tendenciju biti puno asertivniji i izravniji, zemljani znakovi obično si daju vremena, zračni znakovi su razigraniji i nepredvidljiviji, a vodeni znakovi vjerojatno će biti vrlo oprezni.

Dakle, kod nekoga ćeš vrlo lako prepoznati da mu se sviđaš, a kod drugih malo teže. Srećom, u nastavku možeš saznati kako se svaki horoskopski znak ponaša kada se zaljubi, tako da neće biti potrebe za nagađanjem.

Budi najbolja verzija sebe.
1/13
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.