Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Okrećemo novu stranicu

Vrijeme je za promjene: Mladi Mjesec u znaku Ovna donosi nam nove početke

Mladi Mjesec u Ovnu najsnažniji je i najtransformativniji astrološki događaj i donosi nam brojne promjene – bili mi spremni na njih ili ne

pexels-alexandro-david-1835016.jpg
Foto: Pexels

Za mnoge početak 2023. godine baš i nije bio najbolji, no mladi Mjesec u Ovnu uvodi nas u neko posve novo razdoblje i stavlja pred nas svijetlu budućnost. Pred nama su brojna uzbuđenja i jedna potpuno drugačija energija.

Image
Vladavina vatrenih Ovnova

Ovan - godišnji horoskop: Do kraja 2023. mogla bi se osjećati kao potpuno nova osoba

Ove godine mladi Mjesec u znaku Ovna događa se 21. ožujka, kada i službeno završava sezona Riba te s proljetnim ekvinocijem započinje sezona vatrenog Ovna. S buđenjem proljeća, budimo se i mi, a ova sjajna energija omogućava nam da okrenemo novu stranicu i započnemo jedno posve novog poglavlje u svojem životu.

Kako na naše osobne živote, mladi Mjesec u Ovnu utjecat će i na cijeli kolektiv i donijeti brojne društvene promjene i transformacije. Ujedno započinje i nova astrološka godina, a sva ova pozitivna energija daje nam priliku da se posvetimo ispunjavanju svojih želja, ciljeva i snova. Sada je idealno vrijeme da pokrenemo sve ono što smo oduvijek htjeli pokrenuti, a nismo imali snage, energije ili hrabrosti.

shimmer fallback

Zvijezde nam poručuju da odbacimo sve svoje strahove i sumnje te da hrabro krenemo u nove poduhvate i avanture. Ovaj je period također dobar i za postavljanje planova ili želja jer sve radnje koje poduzimamo pa čak i misli koje imamo tijekom razdoblja mladog Mjeseca imaju dodatnu težinu i značaj.

U nastavku doznaj kako će mladi Mjesec u Ovnu utjecati na tvoj horoskopski znak:

Budi najbolja verzija sebe.
1/13
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.