Budi najbolja verzija sebe.
Nije do njih, do zvijezda je

Ova 4 horoskopska znaka jednostavno ne shvaćaju šale

Možda to što govoriš shvaćaju previše doslovno. Ili možda jednostavno ne razumiju tvoj sarkazam ili ironiju. Bez obzira na razlog, ovi horoskopski znakovi nikada ne 'umiru od smijeha' na nečiju zezanciju

Zamisli ovu situaciju: Jednog dana imaš presmiješnu šalu koju s nestrpljenjem želiš podijeliti. Srećom, srećeš prijateljicu i odjednom, usred nekog razgovora, imaš priliku ispričati joj ovu pregenijalnu foru. Očekivano buljiš u nju i čekaš reakciju, ali ona te samo blijedo gleda natrag. Možda čak ima i zbunjen izraz lica. Što se dogodilo?? Bila si sigurna da je ova fora savršena.

Ovo je poprilično poznat scenarij za nas koji smo više puta pričali urnebesne viceve ljudima koji ih jednostavno nisu shvatili. Priznaj - ponekad misliš da su tvoje šale smiješne i kad to nisu. Ali ponekad je jednostavno do druge osobe, koja očito nema nimalo smisla za humor.

Možda to što govoriš shvaćaju previše doslovno. Ili možda jednostavno ne razumiju tvoj sarkazam ili ironiju. Bez obzira na razlog, ti ljudi nikada ne 'umiru od smijeha' na nečiju zezanciju.

Budi najbolja verzija sebe.

Neki horoskopski znakovi vole čuti smiješne šale i vole se smijati kad god mogu. Drugi su malo nesvjesniji. Nije da s njima nešto nužno nije u redu, oni samo imaju tip osobnosti zbog koje shvaćaju stvari doslovno. I bez uvrede onima koji zbijaju šale.

Dakle, ako misliš da si ti ili netko koga poznaješ tip osobe koja jednostavno ne voli duhovite stvari, u nastavku provjeri koji horoskopski znakovi jednostavno nemaju smisla za humor.

1/5
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.