Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Same i sretne

'Single and ready to mingle': Horoskopski znakovi koji će u 2022. uživati solo

Bilo da u novoj godini priželjkuješ novu ljubav ili ne, ako si rođena u ova tri horoskopska znaka, 2022. neće biti previše plodna kada je riječ o ljubavnim odnosima

horoskop-single.jpg
Foto: Unsplash

Ah, biti solo - to može biti i blagoslov i prokletstvo. Ovisno o tome što te osnažuje i što si priželjkuješ, ovo bi mogla biti obeshrabrujuća informacija ili dobrodošla vijest: ova tri horoskopska znaka najvjerojatnije će biti slobodni u 2022. godini.

Image
Problemi na kraju godine

Posljednji dani 2021. godine mogli bi biti dramatični za ove horoskopske znakove

Na temelju brojnih čimbenika, ali i astroloških osobina, biti samac je ili neoptimalno stanje za tebe ili dobrodošlo iskustvo. Općenito, ljudi poput Raka i Bika vole biti u predanim vezama, jer obožavaju biti slatki i zaljubljeni i imati stalnog partnera. Drugi znakovi, poput Škorpiona i Vodenjaka, mnogo bi radije bili sami, bilo da rade na svojim ciljevima ili jednostavno uživaju u samačkom načinu života.

shimmer fallback

Kada je u pitanju 2022., postoje tri znaka za koje se predviđa da će biti slobodni. Venera i Merkur, koji kontroliraju strast i komunikaciju, spremni su kretati se kroz tri specifične karte na neugodne načine, čineći njihov krajolik manje plodnim za odnose. Dakle, ako si rođena u jednom od ova tri znaka, evo što te čeka po pitanju ljubavi.

Budi najbolja verzija sebe.
1/4
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.