Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Sami sebi dovoljni

Bolje im je solo: Ovi horoskopski znakovi su užasni u vezama

Zvijezde mogu utjecati na našu osobnost, a astrolozi tvrde da su neki horoskopski znakovi naprosto lošiji kad je riječ o ljubavnim vezama i da je možda bolje kada su solo

profimedia-0089004835.jpeg
Foto: Profimedia.hr

Ljubavni odnosi su kompleksni. Ponekad je teško pronaći idealnog partnera te ostati u dugoročnoj i sretnoj vezi. Ipak, činjenica je da nismo svi jednaki. Nekima ide bolje, nekima lošije kad je u pitanju ljubav, a na tu utjecaj imaju i zvijezde.

Image
Nisu fleksibilni

Je li tvoj partner među njima? 4 horoskopska znaka koja nisu tolerantna u vezi

Prema astrologiji, svaki horoskopski znak slijedi svoje obrasce u odnosima. Naime, poznato je da zvijezde mogu utjecati na našu osobnost, a astrolozi tvrde da su neki horoskopski znakovi naprosto lošiji kad je riječ o ljubavnim vezama.

shimmer fallback

Izvor: Giphy

Pojedinci koji su rođeni u određenim horoskopskim znakovima imaju problema s predanošću ili žive u nekom svom 'balonu' te teško prihvaćaju realnost. Vole svoj prostor, neovisnost i slobodu, a to se odražava i na njihove odnose.

Ako nikako ne možeš pronaći pravog partnera te si užasna u vezama, možda si rođena u jednom od ova četiri horoskopska znaka:

Budi najbolja verzija sebe.
1/5
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.