Budi najbolja verzija sebe.
Horoskop i flert

Osvajači: Znaš li koji su horoskopski znakovi pravi zavodnici?

Postoje ljudi koji su rođeni zavodnici i čini se kako im je flertanje im je u malom prstu, čak i kada se uopće ne trude - i vjerojatno su rođeni u jednom od ovih znakova

Kad su u pitanju naše navike, motivacije i jedinstvene osobine, astrologija nam može dati uvid u to tko smo i kakvi smo. Astrologija nam može otkriti gotovo sve, pa i našu senzualnu stranu i sklonost flertu. A ako imaš prirodnu sklonost da se osjećaš ugodno sa svakim koga upoznaš, onda je velika vjerojatnost da si jedan od znakova koji jako vole flertati.

Jedan od načina da istražiš svoju zaljubljenu stranu jest da zaviriš u svoj Venerin znak - jer Venera je vladar ljubavi, sklada i romantike. Ako imaš promjenjiv ili kardinalni znak koji je smješten u znaku Venera, vrlo si sklona flertu - takvi znakovi vole se družiti i slagati s drugima, a druge privlače svojim šarmom.

Kuće u astrologiji također mogu otkriti mnogo o tvojoj koketnoj prirodi, a najveću pažnju obrati na svoju petu i sedmu kuću. Tvoja peta kuća odnosi se na sve stvari povezane s užitkom pa ima smisla da ukazuje i na tvoju privlačnost. S druge strane, tvoja sedma kuća vlada tvojim bliskim partnerstvima, posebno romantičnim odnosima. Zato, ako ti se čini da osvajaš druge svojom karizmom, a da ni ne pokušavaš, pa čak nisi ni svjesna toga, onda si vjerojatno jedan od četiri najkoketnija horoskopska znaka.

Budi najbolja verzija sebe.
1/5
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.