Budi najbolja verzija sebe.
Zašto baš ti?

Astrologija usamljenosti: Znakovi koji se uvijek osjećaju izostavljeno

Možeš biti najneovisnija osoba na planeti ili netko tko voli raditi stvari sam, ali još uvijek nekako boli kad čuješ za događaj na koji nisi pozvana

Grozno je osjećati se izostavljeno. To je osjećaj koji te može odvesti nazad u srednju školu gdje si se, bez obzira na to koliko prijatelja imala, i dalje osjećala neshvaćenom i nepopularnom. Ili barem u jedan od brojnih teen filmova na tu temu. Šalu na stranu, osjećaj izostavljenosti, da negdje ne pripadaš ili da te ne shvaćaju nerijetko se događa i u odrasloj dobi - od posla do društva.

A ako proučavamo astrologiju i osobnosti znakova, postoje neki horoskopski znakovi koji se često osjećaju izostavljenima. Možeš biti najneovisnija osoba na planeti ili netko tko voli raditi stvari sam, ali još uvijek nekako boli kad čuješ za događaj na koji nisi pozvana.

To je i jedna od mnogih loših stvari kad su u pitanju društvene mreže: doista se možeš osjećati izostavljeno i sa strane kada gledaš fotke bilo kakvog događaja ili druženja na koju nisi bila pozvana. Zašto baš ti? Što je to u vezi tebe što tjera ljude da zaborave ili odluče ne pozvati te?

Budi najbolja verzija sebe.

Bez obzira nalaziš li se na sljedećem popisu ili ne, ako se osjećaš izostavljeno iz raznoraznih životnih situacija - pronađi neki način da se pozoveš ili napravi alternativne planove. Ne budi ovisna o drugima za svoju sreću!

1/6
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.