Budi najbolja verzija sebe.

Crveni tepih nekad i sad: Ove slavne dame danas je teško prepoznati

Pronašle smo neka od prvih pojavljivanja slavnih dama na crvenom tepihu i za usporedbu - neka od njihovih posljednjih pojavljivanja. Razlike su zapanjujuće

Budi najbolja verzija sebe.

Svi se s vremenom mijenjamo, kako izgledom, tako i stilom jer i odjeća se također mijenja pod utjecajem mode i trendova, ali i vlastitih preferencija. 


Kao ni naš, ni izgled slavnih osoba ne ostaje isti, a ponekad su transformacije toliko zapanjujuće da može biti poprilično teško prepoznati neke poznate ljude na fotografijama od prije samo pet ili deset godina.

Budući da obožavamo 'listati' stare albume, a posebno gledati koliko su se osobe na fotografijama promijenile, baš kao i trendovi, pronašle smo neka od prvih pojavljivanja slavnih dama na crvenom tepihu i za usporedbu - neka od njihovih posljednjih pojavljivanja. Suvišno je uopće reći, ali razlike su nevjerojatne, od izgleda pa sve do stila. Čija promjena te najviše iznenadila? Piši nam u komentarima.

Budi najbolja verzija sebe.

Kylie Jenner


Kylie Jenner tek su 23 godine, a jedna je od od najpoznatijih, ali i najbogatijih osoba na svijetu. Danas je Kylie uspješna poslovna žena i zvijezda Instagrama koju prati preko 190 milijuna ljudi, ali prije samo 10 godina, bila je 13-godišnja mlađa sestra slavnih Kardashianki koja je svoju karijeru započinjala sudjelovanjem u njihovom reality showu 'Keeping Up with the Kardashians'. O tome koliko se promijenila u 10 godina, vidljivo je iz aviona!

Budi najbolja verzija sebe.


(Foto: www.profimedia.hr)


(Foto: www.profimedia.hr)

Blake Lively


Ova 33-godišnja glumica proslavila se nakon što je glumila u seriji 'Tračerica' od 2007. do 2012. godine. No i prije toga Blake je sudjelovala u nekoliko projekata i pojavila se na crvenom tepihu još 2005. godine noseći vrlo trendovsku odjeću za to vrijeme. Uf, koliko se moda promijenila...

Margot Robbie


(Foto: www.profimedia.hr)


30-godišnja glumica rođena je u Australiji i tamo se proslavila. Nakon što se 2011. preselila u SAD, postala je svjetski poznata zvijezda i u potpunosti promijenila stil - naravno, na bolje.


(Foto: www.profimedia.hr)

Scarlett Johansson


Scarlett Johansson prvi se put pojavila na filmu kad je bila još dijete, ali njezina uloga u filmu 'Izgubljeni u prijevodu' iz 2003. godine bila je prekretnica u njezinoj karijeri. Tada su se dogodile velike promjene u njezinom stilu i njezina je odjeća postala ženstvenija...a i skuplja.


(Foto: www.profimedia.hr)(Foto: www.profimedia.hr)

Ariana Grande


(Foto: www.profimedia.hr)

Mlada 27-godišnja pjevačica započela je karijeru na Broadwayu u mjuziklu '13'. Nastavila je tražiti posao na televiziji kao glumica na Nickelodeonu, a 2010. dobila je ulogu u Victoriousu. Tek dvije godine kasnije snimila je svoju prvu pjesmu, a 2013. godine objavila je svoj prvi album. Tada je počela mijenjati stil, a iako deset godina kasnije izgleda drugačije, i dalje je zadržala izgled 'slatkice'.

Emma Stone


Oskarovka Emma Stone započela je karijeru glumeći u tv serijama, a njezin prvi veliki film 'Superbad' izašao je 2007. godine kada je, danas 31-godišnja glumica, nosila ovu slatku haljinu na premijeri. S godinama je njezin stil postajao sve elegantniji, ali poze su i dalje iste.


(Foto: www.profimedia.hr)(Foto: www.profimedia.hr)

Emily Blunt


Emily je postala popularna nakon što je 2006. godine glumila asistenticu u filmu 'Vrag nosi Pradu' i od tada se pojavila u brojnim filmovima te na stotinama događaja i uvelike promijenila svoj stil.


(Foto: www.profimedia.hr)


(Foto: www.profimedia.hr)

Rihanna


Pjevačica se s Barbadosa preselila u SAD sa 16 godina, a 2005. izdala je svoj prvi album koji je bio izuzetno uspješan. U to vrijeme nije toliko isticala modni stil, ali ubrzo je postala hrabrija i danas ponosno nosi i naizgled nenosive outfite.


(Foto: www.profimedia.hr)(Foto: www.profimedia.hr)

Lady Gaga


Lady Gaga vjerojatno je modno najskandaloznija pjevačica posljednjeg desetljeća, a svoj je prvi album objavila 2008. godine. Već sljedeće, 2009. godine bila je popularna u cijelom svijetu. Danas je Lady Gaga još uvijek ističe svoj jedinstven stil, ali na jedan ipak elegantniji način.


(Foto: www.profimedia.hr)

Kim Kardashian


Kim Kardashian nekoć je radila kao asistentica Paris Hilton, prateći je na različitim događajima. U to vrijeme, 2006. godine, nije nimalo izgledala poput modne ikone. No, već sljedeće, 2007. godine, krenuo je njihov reality show 'Keeping Up with the Kardashians' i Kim je polako počela stvarati svoj vlastiti jedinstveni stil, ali i promijenila svoj izgled...na bolje ili na gore, prosudi sama.


(Foto: www.profimedia.hr)(Foto: www.profimedia.hr)

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.