Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Astro prognoza za tjedan 14.11.-20.11.2016.

Djelovanje Mjeseca u znaku Bika potiče nas da se izborimo za vlastita načela i vrijednosti

Astro prognoza za tjedan 14.11.-20.11.2016.
Budi najbolja verzija sebe.

Jeste li spremni vratiti se u realnost? Kad je riječ o određenim stvarima u životu, kao što su primjerice rezultati predsjedničkih izbora u SAD-u, nemamo drugog izbora nego prihvatiti ih i krenuti dalje. U ponedjeljak, 14. studenog, puni Mjesec u znaku Bika donosi stabilnost ali i dozu senzibiliteta. Djelovanje u znaku Bika potiče nas da se izborimo za vlastita načela i vrijednosti. Puni Mjesec pomaže nam da se organiziramo i formuliramo jasnije i konkretnije planove. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Ovan

Ako ste se u posljednje vrijeme stalno nešto kolebali po pitanju vlastitih stavova, ovog ćete se tjedna osjećati mnogo samopouzdanije i sigurnije. U ponedjeljak, 14. studenog, puni Mjesec djeluje u znaku Bika i vašoj drugoj kući načela, financija i sigurnosti. Vaš slobodoumni znak uvijek je otvoren prema novim idejama, no postoje i određene stvari na koje niste spremni pristati. A zbog djelovanja Mjeseca u znaku Bika takva će uvjerenja postati još jače izražena. Izrazite svoje mišljenje, čak i ako će ono potaknuti raspravu. To se zove demokracija. Ne bojte se predstaviti svoja razmišljanja ili koncepte, čak i ako ste u manjini. Budite spremni potkrijepiti svoje stavove činjenicama i dokazima. S obzirom na to da druga kuća vlada i financijama, ovo bi vam razdoblje moglo donijeti i neke uzbudljive vijesti na tom polju.

Bik

U ponedjeljak, 14.11. puni Mjesec djeluje u vašem znaku. Taj dan posvetite samo sebi jer se to ne događa često. Taj događaj kulminacija je vašeg šestomjesečnog truda. Jeste li u posljednje vrijeme donijeli neke velike odluke? Je li napokon došlo vrijeme za neke nove planove? Iako je ovo pravi trenutak za slavlje, nemojte zaboraviti provesti neko vrijeme u samoći i razmišljanju. U posljednjih pola godine ste ostvarili ogroman rast, ali vaš je znak vrlo tvrdoglav pa ste se borili s promjenama. Iako ste prihvatili neke stvari u teoriji, sada je vrijeme da ih provedete i u praksi, ali to ne dolazi samo od sebe. Želite li ostvariti neke od svojih najvećih ciljeva, možda ćete morati napraviti određene korake koji vam neće biti pretjerano ugodni. Iskorijenite iz svog života ljude i obrasce koji više nisu u skladu s vašim djelovanjem. Budite uporni i samodisciplinirani i na kraju ćete shvatiti da se sav trud isplatio. 

Blizanci

Vratila se vaša muza! U ponedjeljak, 14.11. puni Mjesec djeluje u znaku Bika i vašoj dvanaestoj kući božanske inspiracije. Kako biste upamtili sve briljantne ideje koje bi vam mogle pasti napamet, držite svoj rokovnik ili mobitel stalno kraj sebe. Tijekom ove lunarne faze, vizija bi se niotkud mogla pojaviti dok prolazite ulicu ili čak i u snovima. Mogli biste zapanjiti svijet svojim sjajnim talentima. Dvanaesta kuća vlada i svim vrstama bijega. Možda je napokon stiglo vrijeme da okončate sve odnose koji vam više ne služe ili da zacjelite neke stare rane. Djelovanje Mjeseca u znaku Bika daje vam hrabrost koja vam je ranije nedostajala. Ipak, morate biti spremni poraditi i na sebi. Istinsko iscjeljenje traje neko vrijeme pa poštujte vlastite emocije.

Rak

Jeste li spremni za okupljanje svog pobjedničkog tima? U ponedjeljak, 14. studenog, puni Mjesec u znaku Bika osvjetljava vašu jedanaestu kuću timskog rada i pomaže vam kod realizacije određenih grupnih ciljeva. Nemojte se sramiti i dajte da vas se čuje. Nekim će Rakovima ovo biti samo završnica prve faze ili će se iz toga možda razviti još nešto veće. Motivirajte svoje suradnike putem zabavnih timskih aktivnosti poput kuglanja ili pizza partija. Dajte svima do znanja koliko cijenite njihov trud i doprinos. Lunarna faza mogla bi ukazati i na sumnjive likove u vašem timu. Poslušajte vlastitu intuiciju. Nemojte činiti ništa nepromišljeno, ali nemojte niti dozvoliti da trud cjelokupnog tima propadne zbog jednog lošeg igrača. Imajte na umu da nas drugi prosuđuju po osobama s kojima se družimo. 

Lav

Kruna vam je nadohvat ruke! U ponedjeljak, 14. studenog, puni Mjesec je u znaku Bika i vašoj desetoj kući profesionalnih ambicija i ciljeva. No to ne znači da trebate usporiti. Iako vam je pobjeda na vidiku, postoje još neki završni detalji na kojima je potrebno poraditi. Radite li u posljednje vrijeme na određenim projektima, sada je stigao trenutak da ih ispolirate do savršenstva. Ovaj puni Mjesec kulminacija je vašeg rada i truda uloženog u posljednjih pola godine, stoga nemojte odustati pet minuta prije nego se desi čudo. A kad se ono napokon desi, moći ćete uživati pod svjetlima reflektora u VIP sobi. Važno je i da promovirate sebe i svoj rad te da izgradite dobru sliku o sebi među utjecajnim osobama koje će glas o vama širiti dalje. Ako se osjećate nemotivirano po pitanju vlastite karijere, možda je vrijeme za promjene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Djevica

Počinjete li se osjećati pomalo klaustrofobično u svoja četiri zida? To je vjerojatno zbog djelovanja punog Mjeseca u znaku Bika i vašoj avanturističkoj dvanaestoj kući koje nas očekuje u ponedjeljak, 14. studenog. Ako očajnički čeznete za avanturama i putovanjima dalekim i egzotičnim zemljama, to bio mogao biti znak da vam je potreban odmor. Nemojte se odupirati. Znate da to želite i da će vam to pomoći da napunite svoje baterije te da postanete snažniji. Pregledajte svoje financijsko stanje i razmislite što biste si mogli priuštiti. Odlazak na Maldive možda vam je izvan dosega, no kratki vikend izlet do Slovenije ili Austrije sasvim bi bio ok i u okvirima vašeg budžeta. Pogledajte može li vam se netko pridružiti na putu, ali nemojte predugo čekati jer biste i tijekom samog putovanja mogli upoznati mnogo zanimljivih ljudi. 

Vaga

Ovih dana iz vas pršti seksepil, a to osim prirodnim talentima možete zahvaliti i djelovanju punog Mjeseca u znaku Bika i vašoj zavodljivoj osmoj kući. Što ćete učiniti s tim svojim moćima, vjerojatno ovisi o tome jeste li single, u vezi ili vam je status 'komplicirano je'. Zainteresiranih igrača će biti mnogo, a što misteriozniji budete to će udio igrača biti veći. Ako već neko vrijeme nekoga škicate, a kemija je došla do točke vrenja, stvari bi se napokon mogle zapaliti. Možda je napokon stigao trenutak da dozvolite sami sebi da budete uhvaćeni. Ipak, budite realni kad su u pitanju vaša očekivanja i nemojte očekivati ono što se može vidjeti samo u filmovima. Vage u vezi ponovno će se povezati s partnerom na nove i zanimljive načine, ali nemojte očekivati da se to desi samo od sebe.

Škorpion

Ostajete ili odlazite? Što će biti, dragi Škorpioni? Ako sami nešto ne poduzmete, ništa se ni neće dogoditi. U ponedjeljak, 14. studenog, velika količina pritiska mogla bi vas natjerati da kažete da ili ne. Puni Mjesec je u znaku Bika i vašoj sedmoj kući odnosa i pregovora. Predanost je stvar koju vaš intenzivan znak uzima vrlo ozbiljno, a kad igrate, igrate za stalno. Jednom kad kažete 'da', spremni ste ostati za cijeli život, a sve ostalo za vas je tortura. Stoga i ne čudi da vam donošenje takvih odluka prilično teško pada. Realno sagledajte cjelokupnu situaciju i svoje emocije, a potom poslušajte i vlastitu intuiciju. Možda ćete i drugoj strani morati postaviti neka konkretna pitanja. Ako vam unutarnji glas govori da za vas postoje bolje opcije, nemojte dozvoliti strahu da vas spriječi da krenete dalje. Ako ste već u vezi, ovog tjedna neka vam odnos s partnerom bude prioritet.  

Strijelac

Što više ljenčarite, to ste manje motivirani. To je zapravo začarani krug. No u ponedjeljak, 14. studenog, puni Mjesec djeluje u znaku Bika i vašoj šestoj kući učinkovitosti, zdravlja i organizacije. Vrijeme je da više brige posvetite sami sebi. Nemojte zavaravati sami sebe i tražiti besmislena opravdanja za nezdravi način života. Sada je stigao trenutak da se pokrenete. Lunarna vam faza donosi brdo motivacije pa je mudro iskoristite. Ovog tjedna pronađite dovoljno vremena za fizičke aktivnosti kao što su trčanje, tečaj joge ili čak i vježbanje u vlastitom dnevnom boravku. Jednom kad se ufurate, te će stvari vam postati mnogo lakše. Mnogo ćete se bolje osjećati, a vidjeti ćete i pozitivni pomak po pitanju svog raspoloženja. Prvi je korak uvijek najteži. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Jarac

Strpljivo ste čekali na svojih petnaest minuta slave? Sada napokon možete prestati gledati na sat. Vaše je vrijeme stiglo. U ponedjeljak, 14. studenog, puni Mjesec djeluje u znaku Bika i vašoj petoj kući romantike, strasti i slave. Zaslužili ste to svojim napornim radom u posljednjih šest mjeseci. Neki će Jarčevi biti nagrađenim vodećim pozicijama koje donose javno priznanje. Drugi će pronaći sreću i bogatstvo na pola puta. Ne bojte se strateške samo-promocije. Vjerovali ili ne, nisu svi znali čime ste se bavili i za što ste sve sposobni. Iskoristite sve prednosti društvenih medija kako bi predstavili svoja postignuća i pronađite utjecajne ljude koji će rado širiti glas o vašim uspjesima. Sve što vam je potrebno za uspjeh su entuzijazam i malo samopouzdanja. Stižu dobre vijesti i za vaš ljubavni život. 

Vodenjak

Iako ste uvijek među prvima kada je potrebno nešto slaviti, ovog ćete tjedna radije ostati u toplini svog doma. U ponedjeljak, 14. studenog, puni Mjesec u znaku Bika osvjetljava vašu ugodnu četvrtu kuću pa vam pitanja vezana uz dom i obitelj postaju važnija od svega. Nema mjesta kao što je dom pa ćete tražiti izgovore da što više vremena provodite u svom toplom gnijezdu. Ovo je i savršena prilika da svoj brlog dovedete u tip-top formu. Možda je vrijeme za generalno čišćenje ili da lagano razmišljate o blagdanskom ruhu svog doma. Malo čišćenja, pospremanja i dekoracija vaš će dom osvježiti, a vi ćete se mnogo bolje osjećati. Kad sve bude gotovo, pozovite prijatelje na večeru kako biste im pokazali svoj preuređeni prostor. Razdoblje je također povoljno za kupnju odnosno prodaju nekretnina.

Ribe

U ponedjeljak, 14. studenog, puni Mjesec u znaku Bika osvjetljava vašu društvenu treću kuću. Ako tražite nove prijatelje, na pravom ste putu, a Mjesečevo vam djelovanje u tome pomaže. Jače će biti izraženi i postojeći odnosi pa obratite pažnju i nemojte ih uzimati zdravo za gotovo, već ulažite u njih. Nazovite rođake s kojima se već dugo niste čuli ili ih posjetite. Također se nemojte bojati niti novih poznanstava. Treća kuća vlada komunikacijom i samoizražavanjem pa je ovo sjajna prilika da riskirate i kažete što vam je na umu. Oduprite se manipulatorima ili porivu da ostanete pasivno-agresivni. Obratite pažnju na strance koje često susrećete. Možda se upravo u nekom od njih krije vaša nova srodna duša. 

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.