Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Astro prognoza za tjedan 10.10.-16.10.2016.

Jupiter i Merkur udružuju svoje snage u znaku Vage

Astro prognoza za tjedan 10.10.-16.10.2016.
Budi najbolja verzija sebe.

Pred nama je razdoblje povoljno za sklapanje dogovora i raznih poslova. U utorak, 11. listopada, brbljavi Merkur se susreće u istom položaju s veličanstvenim Jupiterom u znaku Vage. Iako je taj horoskopski znak povezan s harmonijom i kompromisom, ne smijemo zaboraviti niti na umjetnost pregovaranja koja nam pomaže da ostvarimo svoje ciljeve. Uz kombinirano djelovanje strateških moći Jupitera i Merkura, sada je pravi trenutak za postavljanje velikih zahtjeva. Ipak, neka oni budu usklađeni s realnošću...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Ovan

Vi imate dobar osjećaj za otkrivanje rijetkih entiteta. Zapravo i vi ste jedan od njih, iako to ponekad dobro sakrivate. Vama je individualnost izrazito izražena i vi uvijek djelujete u vlastitom ritmu, bez obzira na ostale. Početkom ovog tjedna mogli biste se udružiti s individualcima koji žive život na sličan način kao i vi. Zbog djelovanja društvenog Merkura i spiritualnog Jupitera u vašoj partnerskoj kući, takvo će udruživanje na vas djelovati vrlo oslobađajuće. Jedan od takvih odnosa mogao bi biti izuzetno dinamičan. Kad je riječ o vašem ljubavnom životu, jeste li svom unutarnjem krugu dozvolili da donosi odluke umjesto vas? Poslušajte svoje unutarnje vodstvo, čak i vaši prijatelji ili obitelj misle da bi nešto drugačije za vas bilo bolje.

Bik

Vrijeme je da poradite na vlastitoj učinkovitosti. Da li vam svakodnevni zadaci i obaveze previše utječu na vaše dragocjeno vrijeme? Što ako biste mogli raditi pametnije, a ne teže? U utorak, 11. listopada, započinje djelovanje pametnog Merkura i slobodoumnog Jupitera u vašoj šestoj kući učinkovitosti. Prije nego se sami bacite na posao, razmislite o kreiranju efikasnijeg rasporeda i sistema za obavljanje zadataka. Pokušajte grupirati slične poslove, a najteže zadatke rješavajte dok vam je mozak najoštriji. Šesta kuća vlada i korisnim pomoćnicima. Ako se osjećate previše opterećeno, razmislite o outsourcingu ili unajmljivanju asistenta. 

Blizanci

Ljubav ne bi trebala imati granice, zar ne dragi Blizanci? U utorak, 11. listopada, ekspanzivni Jupiter i izražajni Merkur udružuju svoje snage u znaku Vage i vašoj petoj kući ljubavi i slave. Pod takvom kozmičkom čarolijom, vaše će srce postati mnogo otvorenije. Odnos biste mogli započeti s nekim koga ranije niste htjeli niti pogledati. Ipak, prije nego uđete u nešto ozbiljnije, pričekajte da se smiri početna euforija. Možda je samo riječ o prolaznoj fantaziji ili jesenskoj avanturi. No takvo bi vam iskustvo moglo otvoriti nova vrata ili proširiti vašu perspektivu kad je riječ o ljubavi. Ako ste u dugoročnoj vezi, mogli biste osjetiti nemir. Umjesto da bježite od partnera, pobjegnite zajedno. Razmislite o vikend izletu ili čak i putovanju izvan zemlje (ako imate mogućnosti). To će vam pomoći da se saberete. Nekim je Blizancima potrebno malo više vlastitog prostora.

Rak

Osjećate li se kao da ste u vlastitom zatvoru? Vrijeme je za sortiranje i čišćenje nereda. U utorak, 11. listopada, mudri Merkur sinkronizirati će svoje djelovanje sa slobodoumnim Jupiterom u znaku Vage i vašoj četvrtoj domaćoj kući. Nemojte dozvoliti da vas impulzivne kupnje bacaju u očaj. Kao emocionalni vodeni znak, imate svoje trenutke u kojima vam shopping djeluje kao terapija. No sada nije pravi trenutak za to. Sada je vrijeme da se riješite svih suvišnih stvari koje vas okružuju u fizičkom prostoru jer se zbog njih osjećate teško i sumorno. Odaberite svoje omiljene stvari, a svega ostalog što vas sputava se riješite ili prodajte. Od zarađenog biste novca mogli otputovati negdje ili pak pokloniti nešto dragoj osobi.  

Lav

Naglas kažite kako se uistinu osjećate. U utorak, 11. listopada, Merkur i Jupiter udružuju svoje snage u vašoj trećoj komunikativnoj kući, dajući vam zeleno svjetlo da izrazite svoje mišljenje. Nije da vam je potrebno planetarno dopuštenje, no trebali biste znati da će vaše riječi početkom ovog tjedna imati velik utjecaj. Podijelite svoje ideje i razmišljanja s kolegama na poslovnom sastanku. Nemojte se suzdržavati. Hrabro se predstavite nekome koga želite upoznati. Iskoristite prednosti društvenih medija da istaknete ono što vam je važno. Ipak, nemojte pretjerivati i nametati svoje mišljenje drugim ljudima. Svatko ima pravo na svoj stav. Ako određene debate postanu previše žestoke, stanite prije nego bude prekasno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Djevica

Konfucije je rekao da odaberemo posao koji volimo pa nećemo morati raditi niti jedan dan u životu. U utorak, 11. listopada, nemirni Merkur i neovisni Jupiter sastaju se u znaku Vage i vašoj drugoj kući financijskih temelja. Već neko vrijeme razmišljate o svojoj financijskoj situaciji i načinu na koji zarađujete novac. Osjećate li se nezadovoljno? Zbog djelovanja Jupitera u vašem znaku u proteklih godinu dana, osjećate se malo drugačije. Čeznete za većom dozom neovisnosti kad je u pitanju vaš profesionalni život. Tranzit koji nas očekuje u utorak mogao bi vas potaknuti na akciju. Promjene su u zraku. S druge strane, previše slobode čini vas nervoznom osobom. Ne brinite, Jupiter je na vašoj strani. Bacite kockice i podijelite svoj životopis među utjecajnim osobama. Razgovarajte sa strancima. Mogli biste otkriti profitabilne sinergije. 

Vaga

Stigao je trenutak da sami odaberete vlastitu avanturu. U utorak, 11. listopada, radoznali Merkur i neustrašivi Jupiter udružuju svoje snage u vašem znaku, gurajući vas van vaše zone udobnosti. Oba će planeta aktivirati vaš intelektualni apetit, kao i vašu znatiželju za ljudima, mjestima i stvarima koji su potpuno drugačiji od onoga što vi razumijete. Prijavite se na radionicu, tečaj ili otiđite na putovanje koje će proširiti vaše horizonte. Razlike nas ne moraju dijeliti. Premostite taj jaz i okupite ljude iz različitih sfera svog života. Upravo je to ono što je ljudima potrebno – harmonija i jedinstvo, bez obzira na razlike. 

Škorpion

Kada će dosta zapravo biti dosta? Ovog biste tjedna mogli doseći vlastite granice, oslobađajući se od određenih okolnosti zbog kojih niste bili u skladu sami sa sobom. U utorak, 11. listopada, avanturama sklon Jupiter i radoznali Merkur udružuju se u znaku Vage i vašoj prijelaznoj dvanaestoj kući. Napokon biste mogli pronaći svoju izlaznu strategiju, bilo da je riječ o lošoj vezi, poslu koji vas ne ispunjava ili pak organizaciji koja vas iscrpljuje. Ili ste možda jednostavno zapeli u ciklusu nedjelovanja. Govorite stalno o tome što želite, a zapravo ne poduzimate ništa? Strah je možda glavni krivac zbog kojeg ne možete napredovati. Preuzmite rizik. Planeti vas ohrabruju na prvih nekoliko koraka koje morate poduzeti. 

Strijelac

Popularnost vam naglo raste. Od utorka, 11. listopada, vaš kozmički vladar Jupiter udružuje svoje snage s društvenim Merkurom u znaku Vage, što će pozitivno djelovati na vašu popularnost. Svi žele biti s vama, no kako udovoljiti svačijoj potrebi? Zaboravite na pretrpavanje vlastita kalendara kako bi udovoljili tuđim potrebama i sastali se sa svakim posebno. Umjesto toga, organizirajte zajednički sastanak ili zabavu na kojoj ćete okupiti sve one koji čeznu za vašom pažnjom. Ovo je savršena prilika da povežete sve svoje fascinantne prijatelje. Neka vam popis gostiju bude raznolik i šarolik. Ne bojte se razlika. Biti će zanimljivo vidjeti tko će s kim kliknuti. Ako vam je potrebno nešto više, istražite nove scene u blizini vlastita doma ili se prijavite na radionice na kojima ćete naučiti nešto novo. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Jarac

Vi ste više od stroja za ispunjavanje ciljeva, no ovog si tjedna ne možete pomoći. Biti ćete opsjednuti planovima za budućnost. Kad želite nešto ostvariti, nema te sile koja bi vas zaustavila. Nepokolebljivi ste i fokusirani, čak i ako to znači da ćete sve morati učiniti sami. Ipak, taj proces može biti bolan, osobito ako ne uključuje dovoljno slobode i zabave. U utorak, 11. listopada, Merkur i Jupiter udružuju svoje moći u znaku Vage i vašoj ambicioznoj desetoj kući. Ako se osjećate poput robota koji samo radi, ovaj bi vam tranzit mogao donijeti olakšanje. Obnovite svoj raspored i napravite više prostora samo za sebe. Odredite koji su vam ciljevi prioritet, a ostalo ostavite za poslije ili prepustite drugima. Ako je potrebno, pronađite kreativne suradnike kako bi oformili motivirajuću ekipu.

Vodenjak

Ah, sva ta mjesta koja biste voljeli posjetiti... U utorak, 11. listopada, pogađa vas snažna želja za lutanjem i novim avanturama. znatiželjni Merkur i svjetovni Jupiter sinkroniziraju svoje moći u znaku Vage i vašoj devetoj kući putovanja. Promjena okoline mogla bi učiniti čuda za vaše unutarnje stanje, čak i ako je riječ o odlasku na samo dan ili dva. Izrazito će vas privlačiti druge kulture pa se nemojte sputavati. Međunarodni klik mogao bi se dogoditi čak i u blizini vašeg doma. Ne bojte se razgovora sa strancima. Ovaj stimulirajući tranzit mogao bi vas potaknuti da upišete tečaj stranog jezika ili neku zanimljivu radionicu na kojoj ćete naučiti ponešto o stranim kulturama. Oduvijek ste voljeli istraživati, a sada je i više nego odličan trenutak za to. Samo budite odvažni.

Ribe

U utorak, 11. listopada, izražajni Merkur i glasni Jupiter udružuju svoje snage u znaku Vage i vašoj zavodljivoj osmoj kući. Kad je riječ o ljubavi, ne biste se trebali bojati preuzeti inicijativu. Ustvari, možda je to jedini način da drugoj strani date do znanja da ste zainteresirani. Ribe u vezi mogle bi se odvažiti i s partnerom isprobati nešto novo poput tantre. Ipak, među pojedincima ovaj bi tranzit mogao izazvati nemir. Pripazite na svoju znatiželju jer ovog ćete tjedna teško odoljeti napasti. Nemojte dozvoliti da vam usputna ali opasna afera poljulja stabilan odnos. Malo koketiranja i mašte nikome ne škodi, no nemojte prijeći granicu. Lako ćete pasti pod utjecaj Kupidove čarolije, no ako osjetite da biste se mogli opeći, slušajte vlastitu intuiciju. 

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.