Budi najbolja verzija sebe.

Arapsko numerološko proricanje pomaže saznati vašu sudbinu

Povodom našeg 10. jubileja saznajte koje su vas teme najviše zanimale iz područja ljubavi i zabave

Budi najbolja verzija sebe.

U našem putovanju kroz godine i najčitanije članke (povodom 10. godina postojanja) trenutno smo na 2010. godini, a u fokusu su naše dvije rubrike - Ljubav i Zabava. Svi članci, iako su objavljeni prije šest godina zanimljivi su i primjenjivi i danas.

Saznajte svoju budućnost - arapsko proricanje sudbine

Svatko od nas želi imati barem mali uvid u budućnost, nešto što bi nam moglo omogućiti da lakše donesemo svakodnevne odluke. Proricanjem se ljudi bave već tisućama godina, a gotovo svaki narod ima svoje tajne kako zaviriti u budućnost. U OVOM tekstu predstavili smo arapsko proricanje sudbine koje na jednostavan način daje odgovore na pitanje koja muče mnoge od nas.Što pokloniti muškarcu?

Jedna od najčešćih dilema svakidašnjice. Radilo se o dečku, bratu, tati ili prijatelju uvijek se dvoumimo što bismo mogli pokloniti dotičnome. U OVOM tekstu donosimo par savjeta koji bi mogli pomoć pri odabiru.

Budi najbolja verzija sebe.5 sigurnih znakova da mu se sviđate

Imate problema s otkrivanjem sviđate li se nekom dečku? Često najsigurniji dokaz može se pronaći u govoru njegovog tijela. Kako biste razumjeli pokrete, geste i držanje osobe koja vas zanima pomoći će vam savjeti Grega Hartleyja, koje možete pročitati OVDJE.Datum rođenja određuje vašu osobnost

Svi jako dobro znamo za horoskopske znakove i znamo određene karakteristike pojedinih znakova. No, jeste li znali da numerološki gledano vaše osobine ovise i o samom datumu rođenja? Ne kaže se bez veze kako brojke nikada ne lažu! Članak pročitajte OVDJE. (A drugi dio članka OVDJE.)

Budi najbolja verzija sebe.10 stvari koje ne biste smjeli oprostiti čak ni osobi koju volite

Opće je poznato da su žene puno osjetljivije, više ih stvari može povrijediti, no isto tako, uz prave postupke i riječi, teško da će koja moći odoljeti voljenom muškarcu. Ipak, neke stvari ne zaslužuju ponovni oprost i treba znati reći stop. OVDJE doznajte koji su to "prijestupi" preko kojih ne biste trebali prijeći.

Foto: © Nikki Zalewski - fotolia

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.